Την έσκισε τη γάτα...

Την έσκισε τη γάτα...

"Με εμένα θα παίζουν όσοι το αξίζουν!"

"Ε;;;;"

"Εγώ δεν παίρνω "χαρτάκι" από κανέναν!"

"Ε;;;;"

"Tι να σου πω... Σε πίστεψαν όλοι..."



Κι όμως έχουν συμβεί...

-**- «Ήμουν στο Privilege στα Χανιά και μιλούσα όλο το βράδυ με μια κουκλάρα. Δεν είχε αναπτήρα και της είχα δώσει το δικό μου. Όταν έπρεπε να φύγω, μου είπε "Πότε θα συναντηθούμε να σου τον δώσω πίσω;" κι εγώ της απάντησα "Δεν πειράζει, κράτησέ τον"! Τραγική ατάκα, ε; Έμεινα 3 μέρες παραπάνω στα Χανιά για να τη βρω, αλλά δεν την ξαναείδα ποτέ» .
Στέφανος, 27 ετών

-**- «Είχα βγει με μια κοπέλα για την οποία πέθαινα και από την αμηχανία μου έλεγα όλο το βράδυ βλακείες. Κάποια στιγμή βρήκα το θάρρος να τη φιλήσω, αλλά όταν έσκυψα προς το μέρος της άπλωσα και το χέρι μου, ρίχνοντας δύο ποτήρια γεμάτα μπίρα πάνω της. Όλο το υπόλοιπο βράδυ καθάριζε τη φούστα της».
Γιάννης, 24 ετών

-**- «Της ζήτησα το τηλέφωνό της, μου ζήτησε το δικό μου και δεν είχα το κινητό μαζί μου. Προσπάθησα να το θυμηθώ απέξω, αλλά ήμουν λιώμα και το πρώτο νούμερο που μου ήρθε στο μυαλό ήταν της πρώην μου - αυτό της έδωσα. Εντάξει, θέλεις κι άλλο;»
Μάνος, 31 ετών

-**- «Όταν μου αρέσει κάποια πάρα πολύ, με πιάνει φλυαρία και δεν ξέρω τι λέω. Τις προάλλες, εκεί που μιλούσα σε κάποια που μόλις είχα γνωρίσει, τη ρώτησα από το πουθενά: "Χέζεις κάθε μέρα κανονικά;". Αμέσως μετά ήθελα να πεθάνω με συνοπτικές διαδικασίες. Να σου πω, μη γράψεις το πραγματικό μου όνομα, ΟΚ;»
Aλέξης, 27 ετών



Με την υπογραφή...

News 24/7

24MEDIA NETWORK