Το deal Ολυμπιακού-Πανιωνίου για τον Χατζισαφί είναι συμφέρον και για τους δύο...

Ο Ολυμπιακός και ο Πανιώνιος συμφώνησαν για τη μεταγραφή του Εχσάν Χατζισαφί μ' ένα deal που αφήνει άκρως ευχαριστημένους και τους δύο συμβαλλόμενους. Το Contra.gr εξηγεί με αριθμούς και γεγονότα πριν η μετακίνηση του Ιρανού μπακ ανακοινωθεί και επίσημα.

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Η μεταγραφή του Εχσάν Χατζισαφί στον Ολυμπιακό δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί αλλά αποτελεί γεγονός.

Μάλιστα, οι πληροφορίες του Contra.gr αναφέρουν ότι το dea μεταξύ των "ερυθρόλευκων" και του Πανιωνίου είναι επικερδές για αμφοτέρους αφού υπάρχουν συγκεκριμένες παράμετροι που εξυπηρετούν όλους τους συμβαλλόμενους.

Τι "κερδίζει" ο Ολυμπιακός: Μ' ένα ποσό της τάξης των 500.000 ευρώ, λογικό και ιδιαίτερα προσιτό για το ταμείο των πρωταθλητών, η ομάδα του Τάκη Λεμονή βάζει στις τάξεις της ένα από από τα καλύτερα αριστερά μπακ του ελληνικού πρωταθλήματος που μπορεί να καλύψει και άλλες θέσεις (αριστερό μπακ χαφ και εξτρέμ).

Επίσης οι Πειραιώτες αποκτούν παίκτη σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία (27 στα 28) ο οποίος αναμένεται να έχει βασικό ρόλο στο προσεχές Μουντιάλ με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας του Ιράν. Ουκ ολίγες μεταγραφές και μεγάλα ντιλ γίνονται μετά από καλές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

Τι "κερδίζει" ο Πανιώνιος: Βάζει ένα ζεστό χρηματικό ποσό στο ταμείο του από παίκτη που αγωνίστηκε με τη φανέλα του μόλις έξι μήνες. Ο Ιστορικός, επίσης, δεν μπορεί να αισθάνεται ακόμα απόλυτα ασφαλής οικονομικά και χρειάζεται τα χρήματα από πωλήσεις όπως αυτή του Χατζισαφί.

Επιπρόσθετα, αν ο Ιρανός μπακ πάει καλά στο προσεχές Μουντιάλ και πωληθεί σε άλλη ομάδα ο Πανιώνιος θα έχει όφελος αφού μπήκε ποσοστό μεταπώλησης (οι πληροφορίες αναφέρουν το 10%). Κανέναν δεν θα "χαλάσει" μία ακόμα ένεση ρευστού στα ταμεία της ΠΑΕ.

Τέλος, το συνολικό ντιλ, αν λάβει κανείς υπόψιν του και τις ετήσιες αποδοχές του παίκτη, άγγιξε το 1εκ ευρώ. Δεν το λες και κακό για το χώρο του... μνημονιακού ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK