Το έχει ξανακάνει στο παρελθόν ο Κατσικογιάννης

Ο Νίκος Ζαμάνης προχώρησε σε καταγγελία κατά του Κατσικογιάννη στο φινάλε του Αστέρας-Πανιώνιος, με τον εν λόγω διαιτητή να έχει βρεθεί πάντως στο στόχαστρο και στο παρελθόν.

Το έχει ξανακάνει στο παρελθόν ο Κατσικογιάννης

"Δε μιλάω για το πέναλτι που δεν δόθηκε, δε μιλάω για τις άλλες φάσεις υπέρ του Πανιώνιου, υπέρ της ομάδας μου, μιλάω για έναν συγκεκριμένο διαιτητή, ο οποίος προκάλεσε τους παίκτες μου και τους είπε "μη χτυπιέστε τα Γιάννενα θα βγουν Ευρώπη και όχι εσείς", δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του Πανιωνίου για τον διαιτητή Κατσικογιάννη στο φινάλε του Αστέρα-Πανιωνίου, με τον εν λόγω ρέφερι να έχει βρεθεί πάντως πριν λίγο καιρό και στο στόχαστρο για ανάλογο περιστατικό.

Αυτό έγινε την περασμένη σεζόν, με τον πρώην τεχνικό του Φωστήρα, Τζάκι Ματάισεν, να υποστηρίζει ότι στο πλαίσιο του αγώνα με τον Αιγινιακό, ο Κατσικογιάννης τον είχε αποκαλέσει μαλ@@@ ενώ όταν του είχε ζητήσει το λόγο του είχε απαντήσει χεσ@@@@.

"Έχω πολλά παράπονα από τον διαιτητή. Ο αντίπαλος δε χρειαζόταν τη βοήθειά του. Σε μία φάση του είπα ότι δεν είναι φάουλ, αυτός με αποκάλεσε μαλ...! Επειδή είμαι ξένος και δεν γνωρίζω πολύ καλά ελληνικά τον ρώτησα και μου απάντησε χέστηκα. Δεν πρέπει να βοηθούν τους αντιπάλους", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Απίστευτη καταγγελία Ζαμάνη για Κατσικογιάννη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK