Το ενδιαφέρον Μάρκο Σίλβα για "ερυθρόλευκο", η επιστροφή Μάκου και το "77" του Γιούση

Ποιον παίκτη του Ολυμπιακού έχει βάλει στο... μάτι ο Μάρκο Σίλβα στην Γουότφορντ και ποια ομάδα επανέρχεται για Ένγκελς; Πού μπορεί να παίζει μπάλα από Γενάρη ο άνεργος Γρηγόρης Μάκος; Γιατί επέλεξε το "77" στη φανέλα ο Γιούσης της ΑΕΚ; Τα πιο ζουμερά παρασκήνια του αθλητικού Τύπου.

Το ενδιαφέρον Μάρκο Σίλβα για "ερυθρόλευκο", η επιστροφή Μάκου και το "77" του Γιούση

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο...πιάτο. Καλή ανάγνωση.

H PREMIER LEAGUE ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Μόλις έξι μήνες βρίσκονται στον Ολυμπιακό οι Ούρος Τζούρτζεβιτς και Μπιονργκ Ένγκελς κι όμως έχουν καταφέρει να προσελκύσουν τον ενδιαφέρον ομάδων της Premier League. Όπως διαβάζουμε στην LiveSport για τον Βέλγο αμυντικό ενδιαφέρεται η Μπόρνμουθ, η οποία μάλιστα τον ήθελε από το καλοκαίρι και έδινε μέχρι και... 15.000.000 ευρώ! Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός τον απέκτησε για 7.100.000 ευρώ από την Μπριζ. Όσον αφορά τον Τζούρτζεβιτς σύμφωνα με το δημοσίευμα αρέσει στην Γουότφορντ, στην οποία φυσικά προπονητής είναι ο Μάρκο Σίλβα.

ΨΗΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΚΟΥ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sportime ο Απόλλων Σμύρνης ψάχνει ενίσχυση ενόψει Ιανουαρίου και στο μπλοκάκι έχει μπει το όνομα του πρώην άσου της ΑΕΚ, Γρηγόρη Μάκου. Ο 30χρονος χαφ παραμένει άνεργος από το καλοκαίρι, όταν και έφυγε από τον Παναιτωλικό και δεν αποκλείεται να... επιστρέψει στη δράση άμεσα για χάρη της ομάδας της Ριζούπολης.

ΤΙ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΠΑΝΟ

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μαυροπάνο του ΠΑΣ Γιάννινα είναι γνωστό. Ωστόσο όπως διαβάζουμε στην στήλη "Ευαγγελιστής" της "ΓΑΤΑΣ", ο νεαρός αμυντικός δεν ψήνεται για Πειραιά. Κι αυτό γιατί φοβάται πως θα θα "χαθεί" λόγω των πολλών στόπερ που υπάρχουν στην ομάδα.

ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ "77" Ο ΓΙΟΥΣΗΣ

Πρόσωπο των ημερών είναι ο Χρήστος Γιούσης στην ΑΕΚ. Ο νεαρός πέτυχε δύο γκολ στο ματς Κυπέλλου με την Καλλιθέα και μπήκε στο... μάτι του Μανόλο Χιμένεθ, ενώ πολλοί άρχισαν να ασχολούνται μαζί του.

Η "Ώρα των Σπορ" αποκαλύπτει το λόγο πίσω από την επιλογή της φανέλας με το νούμερο "77" του "κιτρινόμαυρου" άσου. Δεν το επέλεξε λοιπόν τυχαία, αλλά αντιστοιχεί στην χρονολογία γέννησης του θείου του. Ο αδερφός της μητέρας του, Βασίλης, διατηρεί ζαχαροπλαστείο στα Πατήσια και έχει τον Χρήστο σαν γιο του!

News 24/7

24MEDIA NETWORK