Το "ευχαριστώ" για την "πλάτη" που έχουν βάλει…

Η επίσκεψη του υπηρεσιακού προέδρου Βασίλη Κωνσταντίνου και οι ατάκες προς τους παίκτες του ΠΑΟ στην τελευταία προπόνηση του 2017.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
konstantinou EUROKINISSI

Τελευταία προπόνηση για το 2017 το πρωί της Κυριακής (31/12) για τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο "Γ. Καλαφάτης", με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να δίνει σε όλους "off" μέχρι το απόγευμα της Τρίτης (2/1), προκειμένου να περάσουν λίγες μέρες με τους δικούς τους ανθρώπους, πριν ξεκινήσουν εκ νέου οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Οι "πράσινοι" δέχθηκαν πριν ξεκινήσουν το πρόγραμμά τους, την επίσκεψη του (υπηρεσιακού) προέδρου της ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου ο οποίος εκτός από τις καθιερωμένες ευχές, θέλησε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές και να τους ευχαριστήσει για τη στάση που έχουν κρατήσει μέχρι στιγμής παρά τα μεγάλα οικονομικά "θέματα" που έχει η ομάδα. Αλλωστε σε όλους τους παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο γκρουπ, οφείλεται ακόμη το 60% της δόσης Οκτωβρίου, ενώ σήμερα (31/12) λήγει και η δόση Δεκέμβρη. Επίσης, ως γνωστόν άπαντες απ’ την 1η Δεκέμβρη έχουν δικαίωμα προσφυγής, το οποίο -με εξαίρεση τον Χουλτ (και τον Κουτρουμπή για άλλους λόγους)- δεν έχουν… ασκήσει μέχρι στιγμής, κρατώντας μία στάση που έχει εκτιμηθεί πολύ απ’ τη διοίκηση του "τριφυλλιού", μέσα σ’ όλο αυτό τον κυκεώνα των προβλημάτων.

Ο Κωνσταντίνου πάντως, ζήτησε απ’ όλους να δείξουν πολύ μεγαλύτερη διάθεση και προσπάθεια στο β' μισό της σεζόν. Διότι πλέον ο Παναθηναϊκός έχει κλείσει δύο μήνες (και 6 αγώνες) δίχως νίκη και δεν έχει άλλα περιθώρια από εδώ και πέρα για να πετάει βαθμούς, προκειμένου να μην αποκτήσει σύντομα, ακόμη πιο σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα.

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK