Το γήπεδο ήταν μόνο η αφορμή: Τι κρύβεται πίσω από τον καβγά Ίβιτς-Χριστοβασίλη

Ένας πρόεδρος, ένας προπονητής, ένας μάνατζερ και επτά ποδοσφαιριστές. Ο καβγάς Ίβιτς - Χρισβασίλη που στήθηκε με αφορμή τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου έχει βαθύτερες αιτίες. Τι κρύβεται πίσω από το χοντρό επεισόδιο των δύο ανδρών, τις ύβρεις και τις κατηγόριες.

Το γήπεδο ήταν μόνο η αφορμή: Τι κρύβεται πίσω από τον καβγά Ίβιτς-Χριστοβασίλη

Η σκόνη που σηκώθηκε με αφορμή τις ευθείες βολές του Βλάνταν Ίβιτς προς τον Γιώργο Χριστοβασίλη δεν έχει καθίσει. Φαίνεται δε πως στη συγκεκριμένη "κόντρα" ο (απαράδεκτος, στα όρια του ακατάλληλου) αγωνιστικός χώρος του γηπέδου του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν η αφορμή, καθώς στην όλη ιστορία υπάρχει αρκετό παρασκήνιο, στο οποίο "εμπλέκονται" συνολικά ένας πρόεδρος, ένας προπονητής, ένας μάνατζερ και... επτά πρώην και νυν παίκτες των δυο ομάδων.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης θεωρεί πως ο Βλάνταν Ίβιτς τα έχει με τον ΠΑΣ και στηρίζει την άποψη αυτή στη μη χρησιμοποίηση του Χάρη Χαρίση και στον παραγκωνισμό των Νίκου Κοροβέση και Μάρκου Βελλίδη. Αν προσθέσει κανείς και τα όσα του "ψιθυρίζει" ο Απόστολος Σκόνδρας με αφορμή τον εξοστρακισμό του αδερφού του, Γιάννη, το... γλυκό δένει.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας του "Άγιαξ" ισχυρίστηκε πως έχει μάθει για τις φορές που Ίβιτς μιλάει άσχημα για εκείνον, αφήνοντας να εννοηθεί πως ενημερώνεται για τα όσα λέει ο Σέρβος τεχνικός "από τα αποδυτήρια". Αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο, το μόνο που κατάφερε ο Χριστοβασίλης, πάνω στην έκρηξή του, δεν είναι άλλο από τα "στεγνώσει" τους... πληροφοριοδότες του. Αν έχει τέτοιους...

Όπως ήταν φυσικό, μετά το τέλος του αγώνα, οι συζητήσεις στα διάφορα "πηγαδάκια" που στήθηκαν, είχαν ως κεντρικό θέμα συζήτησης την συγκεκριμένη κόντρα. Άνθρωποι που ζουν στα Ιωάννινα πήγαν και σε... άλλη κατεύθυνση τη διαμάχη, ρίχνοντας στο "τραπέζι" και τις σχέσεις του αδερφού του Βλάνταν Ίβιτς, Ίλια, με τον πρόεδρο του ΠΑΣ τις φορές που οι δυο τους συνεργάστηκαν. Στην όλη ιστορία, μπλέχτηκαν και τα όσα συνέβησαν ανάμεσα σε Ίλια Ίβιτς και Γιώργο Χριστοβασίλη για τους Σταύρο Τσουκαλά και Μπράνα Ίλιτς, το διάστημα που οι δυο τους φορούσαν την φανέλα του ΠΑΣ.

Ο Απόστολος Σκόνδρας τα έβαλε με τον Βλάνταν Ίβιτς για το τρόπο που χειρίστηκε ο τελευταίος του Γιάννη, ο Βλάνταν Ίβιτς τα έβαλε με τον Γιώργο Χριστοβασίλη έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του όλα όσα είχαν κατά καιρούς συμβεί ανάμεσα στον Γιώργο Χριστοβασίλη και τον αδερφό του, Ίλια, που εκπροσωπούσε τους Σταύρο Τσουκαλά και Μπράνα Ίλιτς που βρισκόταν στον ΠΑΣ, και ο Γιώργος Χριστοβασίλης τα έβαλε με τον Βλάνταν Ίβιτς για τον τρόπο που ο Σέρβος τεχνικός έχει διαχειριστεί τους άλλοτε παίκτες του Μάρκο Βελλίδη, Νίκο Κοροβέση.

Και από κάπου θα πεταχτεί και ο Ντίνο Ηλιόπουλος για να μας εξηγήσει πως ... "λοιπόν, σήμερα, δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά... είμαστε... μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε" Αυτά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ίβιτς: "Ντροπή σε αυτόν που είναι 10 χρόνια στον ΠΑΣ"
"Ο Ίβιτς λέει ότι γαμ...αι"
Ο Ίβιτς κατήγγειλε προπηλακισμό και ύβρεις Χριστοβασίλη
Χριστοβασίλης: "Έχω άριστη πληροφόρηση για το τι λέει ο Ίβιτς για μένα στα αποδυτήρια"

News 24/7

24MEDIA NETWORK