Το γλέντι "ερυθρόλευκου" με Σάσα Μπάστα, ο οιωνός, το "Λ" και η Σακίρα

Ο "ερυθρόλευκος" που... γλεντάει με Σάσα Μπάστα στη Μόσχα, ο οιωνός που δίνει κούπα στην Ευρωλίγκα, ο πανηγυρισμός με το "Λ", το ρεκόρ με πέναλτι και η ερωτευμένη Σακίρα. Αυτά είναι μερικά απ' τα πιο ιντριγκαδόρικα gossip της ημέρας (PHOTOS).

Το γλέντι "ερυθρόλευκου" με Σάσα Μπάστα, ο οιωνός, το "Λ" και η Σακίρα

Συλλέξαμε τα σημαντικότερα... gossip της ημέρας και σας τα δίνουμε στο... πιάτο!

Ο ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΜΕ ΣΑΣΑ ΜΠΑΣΤΑ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Μόσχα για να αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ και αν και δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, δεν παύει να είναι ντέρμπι. Ο Δημήτρης Αγραβάνης όμως δε δείχνει αγχωμένος, ανεβάζοντας βίντεο από το δωμάτιό του, υπό τους ήχους της Σάσας Μπάστα! Ο Έλληνας φόργουορντ ακούει τη νέα της επιτυχία "Συνέχεια" και δείχνει λίγο από ελληνικό ξεφάντωμα στην... κρύα Ρωσία.

Η SELFIE ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΕΡΑΣΜΑ

Ο Αραούχο σερβίρει, ο Βινίσιους σκοράρει. Ο 24χρονος Βραζιλιάνος, δε δίστασε να βγει και να ευχαριστήσει δημόσια τον συμπαίκτη του για την ασίστ, λέγοντας πως του χρωστάει και... κέρασμα με φαγητό. Λίγη ώρα μετά, ο Σέρχιο Αραούχο, ανέβασε φωτογραφία στο instagram με τον συμπαίκτη του με τον τίτλο "γκολτζής".

ΕΣΠΑΣΕ ΡΕΚΟΡ 19 ΕΤΩΝ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στον Πανιώνιο (6/4), το "τριφύλλι" κέρδισε το ένατο πέναλτι της φετινής σεζόν. Επίδοση που αποτελεί ρεκόρ για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, καθώς για να φτάσει σε αυτόν τον αριθμό πέναλτυ έπρεπε να περιμένει 19 χρόνια και συγκεκριμένα από τη σεζόν 1997-98. Τότε, οι "πράσινοι" είχαν εκτελέσει 10 φορές από την άσπρη βούλα. Λέτε φέτος να το ξεπεράσουν;

ΤΟ "Λ" ΤΟΥ... ΑΡΑΒΑ

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είναι ο μεγάλος άτυχος της σεζόν μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Πλατανιά. Και οι συμπαίκτες του δείχνουν πως θα σταθούν δίπλα του. Αυτό έδειξε άλλωστε και ο Χρήστος Αραβίδης, που μετά το γκολ του, πανηγύρισε χαρακτηριστικά σχηματίζοντας το "Λ", το αρχικό του επωνύμου του συμπαίκτη του.

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΗΝ ΕΦΕΣ, ΤΟ... ΣΗΚΩΝΕΙ

Η τούρκικη ομάδα θα είναι το τελευταίο εμπόδιο του Ολυμπιακού, ενόψει του Final Four της Κωνσταντινούπολης. Οι Πειραιώτες, πέρα από το πλεονέκτημα έδρας, έχουν και ένα ενδιαφέρον στοιχείο με το μέρος τους. Ποιο είναι αυτό; Όποια ομάδα αποκλείει την Εφές, καταλήγει να σηκώνει και την κούπα! Αυτό έχει συμβεί δύο φορές μέχρι τώρα, μία τη σεζόν 2012-13, όταν ο Ολυμπιακός την νίκησε και σήκωσε τη δέυτερη συνεχόμενη κούπα του. Τη δεύτερη φορά που βρέθηκαν οι Τούρκοι στην οκτάδα, τη σεζόν 2014-15, αποκλείστηκαν από τη Ρεάλ που στη συνέχεια έφτασε στην κατάκτηση! Μήπως ο πρωταθλητής φέτος θα είναι.. Έλληνας;

ΤΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ "ΜΠΛΑΟΥΓΚΡΑΝΑ" ΤΟΥ ΙΣΚΟ

"Φωτιά" έβαλε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός στους οπαδούς της Ρεάλ ενόψει και του κλάσικο στις 23 Απριλίου. Τι έκανε; Είπε να ανεβάσει μία φωτογραφία στο instagram, ενώ τρώει μαζί με φίλους, αλλά ήταν απρόσεκτος, αφού στο πιάτο του υπήρχε μία σακούλα πατατάκια με το σήμα της Μπαρτσελόνα. Ο ίδιος λίγη ώρα μετά διέγραψε τη φωτογραφία, και είπε να το πάει ένα βήμα παραπέρα λέγοντας πως "Δε θα πάω στη Μπάρτσα. Με την φωτογραφία, ήθελα να πω πως θα τους φάω με πατάτες! Hala Madrid"!

Το γλέντι "ερυθρόλευκου" με Σάσα Μπάστα, ο οιωνός, το "Λ" και η Σακίρα
© TWITTER/ISCO_ALARCON

"ΠΩΣ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ ΤΟΝ ΠΙΚΕ"

Ο Πικέ σκοράρει εντός και εκτός γηπέδου. Και το εκτός δε χωράει αμφισβήτηση γιατί είναι μαζί με την Σακίρα, έχοντας μαζί της μάλιστα δύο παιδιά, καρποί του έρωτά τους. Και η Κολομβιανή, δεν έχει μάτια για άλλον. αφού κυκλοφόρησε την Παρασκευή (7/4) το νέο της τραγούδι με τίτλο "Ερωτεύτηκα". Στους στίχους, αποκαλύπτεται το love story με τον Ζεράρντ Πικέ, παρότι δεν αναφέρεται σε αυτόν ανοιχτά. Μεγάλος... σκόρερ ο Πικέ.

Have you watched Shak's vibrant new video for Comme Moi with @blackmesrimes? / Ya han visto el nuevo video de Comme Moi con Black M? ShakHQ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira) στις

Happy Thanksgiving!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira) στις

Shakira's new single, #Chantaje feat @maluma is out now! #Chantaje con Maluma ya está aquí! ShakHQ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira) στις

Studio pedicure. Shak

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira) στις

#TBT On location in Paris for @vanityfair in 2009 (photo: #MichaelRoberts) / #ThrowbackThursday en París en 2009 para una sesión de fotos con Vanity Fair (foto: Michael Roberts) ShakHQ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira) στις

Happy 10th birthday Oral Fixation, Vol. 2! Feliz décimo aniversario Oral Fixation, Vol. 2! ShakHQ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira) στις

News 24/7

24MEDIA NETWORK