Το καφεδάκι αντιπάλων και το πάθημα με Γκάρι

Ο ΠΑΟΚ που έμπλεξε για τα καλά με τη Γαλατά, ο καφές δύο "κολλητών" αντιπάλων της Super League κι ο τερματοφύλακας που... τρελάθηκε με τον γκολκίπερ ΒΟ. Ποιος ξένος παίκτης ακούει Παντελίδη στη Σερβία. Αυτά είναι μερικά απ' τα πιο ιντριγκαδόρικα gossip της ημέρας.

Το καφεδάκι αντιπάλων και το πάθημα με Γκάρι

Συλλέξαμε τα σημαντικότερα... gossip της ημέρας και σας τα δίνουμε στο... πιάτο!

ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ

Ο ΠΑΟΚ πούλησε τον προηγούμενο Ιανουάριο τον Γκάρι Ροντρίγκες, κρίνοντας συμφέρουσα την προσφορά της Γαλατασαράι για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, όμως φαίνεται πως στον "δικέφαλο" αντιμετωπίζουν προβλήματα με τους Τούρκους (διανύουν περίοδο οικονομικής στενότητας), σε ό,τι έχει να κάνει με την είσπραξη των χρημάτων από τη μεταγραφή, αφού πέρα από την προκαταβολή δεν έχουν λάβει ούτε ένα Ευρώ. Γι΄αυτό και υπάρχει σκέψη να προσφύγει o ΠΑΟΚ στη FIFA. Μήπως τελικά δεν ήταν και τόσο καλή ιδέα να πουληθεί ο παίκτης;

Ο ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΣΙΜΟΕΣ

Στη μαγειρική το έριξε ο χαφ της ΑΕΚ Αντρέ Σιμόες. Λίγο η νίκη της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ, λίγο το ρεπό που εκμεταλλεύτηκε και ξεκουράστηκε, ε είπε λοιπόν να μας δείξει και το ταλέντο του στο μαγείρεμα με τη φωτογραφία που ανέβασε στο instagram.

ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΜΕ BΟ Ο ΜΠΑΡΚΑΣ

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Βασίλης Μπάρκας κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ του και παρακολούθησε όπως χιλιάδες άλλοι το επεισόδιο του Survivor. Ωστόσο το σημείο που εστίασε, όντας φυσικά τερματοφύλακας, ήταν οι επιδόσεις των παικτών στο τέρμα. Ο MVP του; Ξεκάθαρα ο BO.

Το καφεδάκι αντιπάλων και το πάθημα με Γκάρι

ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ

Ο μέσος του Ολυμπιακού Αντρέ Μάρτινς ξέκλεψε λίγο χρόνο πριν το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη και πήγε για... μπόουλινγκ με δύο φίλους του, όπως μας ενημέρωσε μέσω της σελίδας του στο instagram.

ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΚΙ ΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ο λόγος για τους Χατζηγιοβάνη και Λάμπρου. Οι δύο νεαροί παίκτες μπορεί τώρα να αγωνίζονται σε Παναθηναϊκό και Πανιώνιο αντίστοιχα όμως διατηρούν πολύ καλή φιλική σχέση. Έχουν υπάρξει άλλωστε και συμπαίκτες στο Τριφύλλι. Είπαν λοιπόν να εκμεταλλευτούν το απόγευμά τους και να πιουν ένα καφέ στη Γλυφάδα.

Το καφεδάκι αντιπάλων και το πάθημα με Γκάρι

ΑΚΟΥΕΙ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ

Ο Ντάρκο Ζόριτς συνεχίζει την καριέρα του στη Σερβία, καθώς δεν κατάφερε να στεριώσει στην ΑΕΚ, όμως φαίνεται πως δεν ξεχνά τις ελληνικές συνήθειες. Ο Μαυροβούνιος διεθνής φαίνεται πως έχει λατρέψει τα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη και τα ακούει ακόμη και σήμερα που βρίσκεται μακριά από την Ελλάδα.

Το καφεδάκι αντιπάλων και το πάθημα με Γκάρι

ΤΧ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK