Το... Καμερούν στη Νέα Σμύρνη

Ο Πανιώνιος προσπαθεί να δουλέψει μεταγραφικά σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Την Κυριακή η επίσκεψη που δέχθηκε από το Καμερούν δεν ήταν ακριβώς μεταγραφική αλλά έχει τη σημασία της.

Το... Καμερούν στη Νέα Σμύρνη
gioata ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι δίαυλοι επικοινωνίας που άνοιξε ο Πανιώνιος με την αφρικανική αγορά και συγκεκριμένα μ' αυτή του Καμερούν συνεχώς διευρύνονται.

Την Κυριακή πέρασε τις πύλες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης ο άμεσος συνεργάτης του Ούγκο Μπρος στην Εθνική ομάδα της αφρικανικής χώρας και παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να τσεκάρει αγωνιζόμενο τον Ζερόμ Γκιοατά, η παρουσία του κάθε άλλο παρά απαρατήρητη πέρασε.

Ο συνεργάτης του εκλέκτορα των "λιονταριών" κράτησε σημειώσεις για το τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται ο Πανιώνιος ο οποίος, σημειωτέον, αναζήτησε ταλέντα προ μηνών στο Καμερούν με το ταξίδι του Αντώνη Μανίκα στη χώρα.

Σ' αυτό το επίπεδο η κάθε γνωριμία μετράει γι'αυτό και στον Πανιώνιο φροντίζουν να κρατούν ανοιχτά τα...κανάλια με την μαύρη ήπειρο επιζητώντας να εντάξει στο ρόστερ του ποδοσφαιριστές με χαμηλό κόστος και μεγάλη μεταπωλητική αξία.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK