Το καψώνι Λεμονή σε Σεμπά και Μποτία

Ο Ολυμπιακός πέτυχε με άνεση και στιλ την 5η διαδοχική νίκη του στο πρωτάθλημα με τον Τάκη Λεμονή να στέλνει μηνύματα κι εντός της ομάδας θέλοντας να εξαφανίσει κάθε είδους απειθαρχία, αδιαφορία ή ανεπίτρεπτη συμπεριφορά. Διαβάστε τι έγινε με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ και τον Ισπανό στόπερ...

Το καψώνι Λεμονή σε Σεμπά και Μποτία
botia seba EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός έφτασε τις πέντε διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα μετά από το επιβλητικό του πέρασμα και από το Αγρίνιο με 4-1. Είχαν προηγηθεί οι αναμετρήσεις με τον Πλατανία (5-1), τον Λεβαδειακό (2-1), την Κέρκυρα (1-3) και τον Απόλλωνα (3-1). Σε αυτό το σερί αγώνων που ακολούθησαν την ήττα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας από τον Παναθηναϊκό (1-0), οι "ερυθρόλευκοι" έχουν σημειώσει 17 γκολ, έχουν δεχθεί πέντε και συνεχίζουν δυναμικά την αντεπίθεση για να πατήσουν σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μέσα από αυτή την απαιτητική διαδικασία, ο Τάκης Λεμονής έχει να διαχειριστεί ένα ρόστερ 29 ποδοσφαιριστών, οι περισσότεροι από τους οποίους όχι απλά θέλουν, αλλά απαιτούν χρόνο συμμετοχής. Απόρροια αυτής της διάθεσης είναι κάποιες μουρμούρες ή κρούσματα απειθαρχίας, τα οποία ο έμπειρος τεχνικός τακτοποιεί με τον τρόπο του. Συνήθως με σιωπηρές τιμωρίες στον πάγκο ή την εξέδρα.

Μέχρι να φτάσουμε στη νίκη επί του Παναιτωλικού είχε προηγηθεί μια δύσκολη εβδομάδα με την αποπομπή τω ν Καπίνο, Καρσελά, Ζντίελαρ, Μίλιτς, ακολούθησε η εντός έδρας ήττα από τη Γιουβέντους, αλλά και το κρούσμα απειθαρχίας του Σεμπά, ο οποίος έφυγε χωρίς άδεια από το "Γ. Καραϊσκάκης" στη διάρκεια του β' ημιχρόνου κι ενώ είχε αντικατασταθεί από την ανάπαυλα.

ΠΗΓΕ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ 18ΑΔΑΣ

Για όσους δεν το πρόσεξαν, ο Τάκης Λεμονής απάντησε με καψώνι σε αυτή την κίνηση του Βραζιλιάνου ακραίου! Αρχικά τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το Αγρίνιο, αλλά στη συνέχεια τον απέκλεισε από τη 18άδα, για να του δείξει, έμμεσα, πως δεν θα ανεχθεί στο μέλλον παρόμοια συμπεριφορά. Αυτό συνέβη παρότι ο Σεμπά είχε ζητήσει την επομένη της αναμέτρησης με τη "Μεγάλη Κυρία" συγγνώμη στα αποδυτήρια απ' όλη την ομάδα, ωστόσο, δεν απέφυγε την τιμωρία.

Κάτι ανάλογο έχει συμβεί τελευταία και με τον Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος μετά από τον αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Απόλλωνα, στον οποίο και κακή απόδοση είχε και αλλαγή στο ημίχρονο ζήτησε χωρίς σοβαρό λόγο, παραμένει στην άκρη του πάγκου.

Κι όλα αυτά σε ένα διάστημα που ξεκίνησαν συζητήσεις, προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει το καλοκαίρι. Κάποιοι λένε ότι οι συζητήσεις θα συνεχιστούν μόλις σπάσει ο πάγος και κάποιοι άλλοι πως αν ο Ισπανός στόπερ φέρει πρόταση στη διάρκεια του Γενάρη θα αποχωρήσει...

Παλιότερα, ο Τάκης Λεμονής έχει χειριστεί έτσι ή κάπως έτσι και άλλα κρούσματα από τον Εμενίκε, Μάριν, Ζντίελαρ. Με τον τρόπο του προσπαθεί να επιβάλλει την πειθαρχία, να αναδείξει το "εμείς" πάνω από το "εγώ" μέχρι να φτάσουμε στον Γενάρη που θα αλλάξουν πολλά. Περισσότερα στις αποχωρήσεις και λιγότερα στις αφίξεις, οι οποίες, όμως, θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον με πιο σημαντική αυτή του Κέβιν Μιραλάς που ετοιμάζει βαλίτσες για τα παλιά λημέρια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK