Το "κόλπο" με Σανιά, το θέμα Καπίνο και ο άνεργος Αραβίδης

Το κόλπο γκρόσο που πήγε να κάνει ο Ολυμπιακός την τελευταία ημέρα των μεταγραφών με τον πρώην μπακ της Σίτι, η κατάσταση με τον Καπίνο που... περιμένει, ο άνεργος Αραβίδης που ψάχνεται, το όνειρο του Λουτσέσκου και το "ερυθρόλευκο" τραπέζι του Μιραλάς. Τα πιο "ζουμερά" παρασκήνια του αθλητικού Τύπου.

FILE- In this Saturday Aug. 13, 2016 file photo, Manchester City's Bacary Sagna, right, attempts to block a cross during the English Premier League soccer match between Manchester City and Sunderland at the Etihad Stadium in Manchester, England. Sagna has been charged by the English Football Association for questioning the impartiality of a referee in a Premier League game, the FA said Tuesday, Jan. 10, 2017.  (AP Photo/Jon Super, File)
FILE- In this Saturday Aug. 13, 2016 file photo, Manchester City's Bacary Sagna, right, attempts to block a cross during the English Premier League soccer match between Manchester City and Sunderland at the Etihad Stadium in Manchester, England. Sagna has been charged by the English Football Association for questioning the impartiality of a referee in a Premier League game, the FA said Tuesday, Jan. 10, 2017. (AP Photo/Jon Super, File) AP

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο...πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΣΑΝΙΑ

Το "μπαμ" πήγε να κάνει την τελευταία ημέρα των μεταγραφών ο Ολυμπιακός φέρνοντας τον πρώην μπακ της Σίτι, Μπακαρί Σανιά, όπως διαβάζουμε στην στήλη "agent Greek" της "Sportime".

O 35χρονος αμυντικός είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι και σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι "ερυθρόλευκοι" του πρότειναν συμβόλαιο "εξπρές" μέχρι τον Ιούνιο, αλλά δεν ήθελε με τίποτε να φύγει από το Νησί.

ΤΟ "ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ" ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΜΙΡΑΛΑΣ

Το τραπέζι στους συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού έκανε ο την Πέμπτη (1/2) ο Κέβιν Μιραλάς για την επιστροφή του στο σύλλογο. Σύμφωνα με τον "Γαύρο", ο Βέλγος επέλεξε να τους πάει για κρέας στον "Δρακούλη" στη Βούλα και άπαντες έμειναν ενθουσιασμένοι από τα όσα δοκίμασαν. Πάντως δεν τσιγκουνεύτηκε τα χρήματα ο Μιραλάς, αν κάνουμε έναν πρόχειρο υπολογισμό...

Ο Φελίπε Πάρντο φυσικά ανέβασε και insta story.

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟΥ ΚΑΠΙΝΟ

Στην ίδια εφημερίδα διαβάζουμε και για την εκκρεμότητα του Ολυμπιακού που ακούει στο όνομα, Στέφανος Καπίνο. Η ομάδα δεν κατάφερε να βρει διαθέσιμο σύλλογο να τον παραχωρήσει τον Ιανουάριο και πλέον μένει να δούμε τι θα γίνει με το θέμα του.

Ο Έλληνας κίπερ έλεγε στο περιβάλλον του πως ήταν κοντά στην Γιουνγκ Μπόις, αλλά η μεταγραφή χάλασε την τελευταία στιγμή, ενώ υπήρχε και ενδιαφέρον από ομάδα της Championship, η οποία τελικά αποφάσισε να πάρει Άγγλο κίπερ. Πλέον, ή ο Ολυμπιακός θα λύσει το συμβόλαιό του, ή θα πρέπει να περιμένει ως το καλοκαίρι για να τον πουλήσει.

Η ΚΑΨΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΓΙΑ ΚΑΜΠΙΟΝΑΤΟ

Στη στήλη "Πληροφοριοδότης" της "Ώρας για Σπορ" διαβάζουμε για τον Ράζβαν Λουτσέσκου και το όνειρό του να κοουτσάρει ομάδα του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η δημοτικότητα του κόουτς του ΠΑΟΚ ανεβαίνει, ο Γιώργος Σαββίδης τον αποθεώνει, όμως εκείνος ξέρει πως αν καταφέρει φέτος να πάρει το πρωτάθλημα, τότε θα βρεθεί και πιο κοντά στο... όνειρό του!

Ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΡΑΒΙΔΗΣ

Από το καλοκαίρι χωρίς ομάδα παραμένει ο Χρήστος Αραβίδης. Έκανε δύο προπονήσεις στο Αιγάλεω πριν κάτι μέρες, αλλά τελικά συνεργασία δεν επετεύχθη.

Όπως αναφέρει η στήλη "Τρελός του χωριού" της "SportDay", για τον Έλληνα φορ μπορεί να έκανε μια προσπάθεια να τον πάρει στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Γιώργος Κασναφέρης. Για να δούμε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK