Το... μανατζερικό ενδιαφέρον για ΠΑΟ, το βάρος του Μακ, η "κλοπή" του Γκαβράνοβιτς και ο φορ που ψάχνεται να γυρίσει

Πώς οι ατζέντηδες του Φινλανδού μπορούν να "αγοράσουν" τον Παναθηναϊκό, πόσα κιλά είναι ο Σλοβάκος του ΠΑΟΚ, πού υπέγραψε ο Γκραβράνοβιτς του... Ολυμπιακού, ποιος ο βαθμός του Μάνταλου για τη διαιτησία στο Περιστέρι και ο γκολτζής που αναπολεί την Ελλάδα. Τα πιο "πικάντικα" παρασκήνια από τον αθλητικό Τύπο της ημέρας.

Το... μανατζερικό ενδιαφέρον για ΠΑΟ, το βάρος του Μακ, η "κλοπή" του Γκαβράνοβιτς και ο φορ που ψάχνεται να γυρίσει

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση...

ΟΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡΣ ΤΟΥ ΛΟΥΝΤ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ... ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟ

Αυτό κι αν είναι παρασκήνιο... ίντριγκας και διαπλοκής. Σύμφωνα με τον "Τρελό... του Χωριού", της εφημερίδας SPORTDAY, η εταιρία που έχει στο πελατολογιό της και τον Ρούμπιν Λουντ - πρόκειται για εταιρία κολοσσό στην εκπροσώπηση αθλητών κάθε σπορ (με έμφαση στο γκολφ αλλά και με πολλούς σταρ του NBA) - προσπαθεί να εξαγοράσει την γερμανική εταιρία (ρωσικών και ουκρανικών συμφερόντων), η οποία εμφανίστηκε πρόσφατα να εξετάζει την προοπτική επένδυσης στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Άντε και να το... σπάσουμε σε κομματάκια για όσους μπερδεύτηκαν: η γερμανική εταιρία που εμφανίστηκε να ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό... δέχεται "επιθετική πολιτική" για να εξαγοραστεί από την Wasserman. Ουσιαστικά δηλαδή και σε... ελεύθερη μετάφραση από τους ατζέντηδες του Ρόμπιν Λουντ, ο οποίος τον Γενάρη θα πουληθεί από το "τριφύλλι"! Φοβερό;

Ο ΜΟΛΕΔΟ ΜΕ 500 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Στην SPORTDAY υπάρχει βραζιλιάνικο σενάριο για τον Ροντρίγκο Μολέδο που βάζει και την... Κορίνθιανς στο κόλπο απόκτησής του, ως ανταγωνίστριας της Ιντερνασιονάλ. Εξηγούμεθα: Στο twitter γράφεται πως η πρωταθλήτρια Βραζιλίας σκέφτεται σοβαρά τον επαναπατρισμό του Μολέδο και ότι για την απόκτησή του θα απαιτηθούν 500.000 ευρώ προς τον Παναθηναϊκό, παρότι το καλοκαίρι μένει ελεύθερος!

Η SPORTDAY πάντως... θυμίζει πως από την Κορίνθιανς ο Παναθηναϊκός απέκτησε το καλοκαίρι του Λουτσιάνο Νέβες έναντι 400.000 ευρώ και είναι είναι άγνωστο, αν της οφείλει ακόμη χρήματα.

Ο ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΡΒΑΡΟΣ ΜΑΚ

Πάμε τώρα στον "Ευαγγελιστή" της "Γάτας" με 3 παρασκήνια, δύο μεταγραφικά κι ένα... διατροφολογικό!

Το πρώτο: "Μεγάλο... ρεύμα έχει ο Αλμπάνης. Πάλι ο ακραίος επιθετικός του Απόλλωνα ήταν ο κορυφαίος κόντρα στην Λαμία κι ας μην σκόραρε. Ήδη έχει κάνει ντόρο γύρω από το όνομά του και πλέον μαζεύει... κόσμο στα γήπεδα που αγωνίζεται. Μάθαμε, αν και δεν το λένε, πως για τον Αλμπάνη ενδιαφέρονται ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός...".

Το δεύτερο: "Ο Γιάγκος Βούκοβιτς δεν ήταν ούτε στην αποστολή των 22 για το ματς της Κέρκυρας. "Παιδί" του Χάσι και μεταγραφή του Ραμαντάνι ο διεθνής Σέρβος στόπερ, πολύ δύσκολα θα βρει τον επόμενο μήνα θέση στην 11άδα του Ολυμπιακού. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, πως γίνονται προσπάθειες για να... φύγει δανεικός. Και δεν είναι μόνο η Μάλαγα και η... Τουρκία αφού έχει προταθεί και σε 3 ιταλικές ομάδες: Φιορεντίνα, Κροτόνε, Βερόνα..."

Και το τρίτο: "Εντύπωση κάνει πως ο Μακ έχει χάσει την εκρηκτικότητά του και μαζί την ικανότητα να κάνει την διαφορά στο ένας εναντίον ενός. Κάτι που σχολιαζόταν ιδιαίτερα στα... ορεινά του γηπέδου της Ν. Σμύρνης. Το... μυστικό του Σλοβάκου, σύμφωνα με... κακές γλώσσες συμπαικτών του; Τα περιττά κιλά του. Και δεν... μιλάνε για δύο-τρία επιπλέον κιλά αλλά για περισσότερα".

Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΘΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΥ ΧΡOΝΟΥ

Υπάρχει και παρασκηνιακή στήλη διαιτησίας στην Sportime, τα... "Κορακίστικα". Με βασικό θέμα της σήμερα... "Ιστορικό... χαμηλό η βαθμολογία του Μάνταλου!". Μιλάμε φυσικά για τον διεθνή διαιτητή που σφύριξε το Ατρόμητος - Παναθηναίκός κι άφησε με σοβαρά παράπονα και τις δύο ομάδες.

Σύμφωνα με την στήλη, λοιπόν, ο παρατηρητής του, ο Δαγκλής από την Μακεδόνια, τού έχει βάλει βαθμό κοντά στο 7.20. Το οποίο σημαίνει πως πάει σούμπιτος για παραπομπή και θα τον ξαναδούμε σε ματς της Super League από τον νέο χρόνο. Του χρεώνει στην έκθεση, σύμφωνα με την εφημερίδα, δύο πέναλτι και μια κόκκινη που δεν έδωσε. Στην ίδια στήλη πάντως υπάρχει και η αποκάλυψη πως μετά την επίσκεψη του Σπανού στον... ΚΕΔαρχη Περέιρα,ο Μάνταλος δεν θα ξαναοριστεί για φέτος σε ματς του Ατρομήτου...

ΠΟΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ; ΑΛΛΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΓΚΑΒΡΑΝΟΒΙΤΣ

Ο Μάριο Γκαβράνοβιτς, ο διεθνής Ελβετοκροάτης στράικερ της Ριέκα που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι έχει ακουστεί για Ολυμπιακό (ως αντι-Εμενίκε), ενδιαφέρει Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα και Τορίνο. Σύμφωνα με την στήλη "Red World" του Γαύρου όμως, έχει ήδη κλείσει σε άλλη ομάδα. Συγκεκριμένα, έχει υπογράψει 3ετες συμβόλαιο έναντι 650.000 ευρώ καθαρές αποδοχές στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στην οποία θα καταλήξει τον Γενάρη. Με την Ριέκα μάλιστα να εισπράττει 1 εκατομμύριο ευρώ. Λίγα αλλά το καλοκαίρι δεν θα έπαιρναν τίποτα.

ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ Ή ΨΑΧΝΕΤΑΙ;

Ο Χαζμά Γιουνές επανέρχεται δειλά-δειλά στο ελληνικό μεταγραφικό προσκήνιο, όπως διαβάζουμε στον "Πληροφοριοδότη" της Αθλητικής Ώρας. Πολλές είναι οι ομάδες που αναζητούν ή θ' αναζητήσουν (εφόσον προκύψει κενο) για στράικερ με έφεση στο σκοράρισμα και ο (δυσαρεστημένος στην Τουρκία) Τυνήσιος γκολτζής έχει αρχίσει ν' αναπολεί τις ομορφιές της Ελλάδας. Το διετές συμβόλαιο που από το περασμένο καλοκαίρι τον δεσμεύει με την Ερζουρούμσπορ και το κασέ του μοιάζουν απαγορευτικά για οποιαδήποτε ομάδα θελήσει να τον πλευρίσει. Αν όμως βρει φόρμουλα με τους Τούρκους, να είστε σίγουροι πως πολλοί θα πετάξουν τη σκούφια τους για την περίπτωσή του. Γιατί όχι και όσοι τον ξέρουν καλά, ξέρουν δηλαδή τι θ' αγοράσουν και τι μπορεί να δώσει.

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ

Ο "ΚΛΙΚΑδόρος" της Live Sport ασχολείται (και αυτός) με την αντίδραση του Μάρκο Μάριν μετά το 3-1 του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα. Σαφώς και για τον Τάκη Λεμονή πήγαινε η χειρονομία του Γερμανού. Εκτός όμως από τα... στραβά μάτια του Τάκη Λεμονή, αυτός που έπαιξε πυροσβεστικά ήταν ο Κούλης Δουρέκας. Ένας άνθρωπος που ξέρει να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις. Όπως γράφει η στήλη, ο γενικός αρχηγός των Πειραιωτών, κάτι ψιθύρισε στο αυτί του Μάριν και τον κάλμαρε στη στιγμή. Μένει να δούμε πως θα κουμαντάρει το θέμα αυτό ο προπονητής του Ολυμπιακού.

I.B.M.

News 24/7

24MEDIA NETWORK