Το "μαύρο πρόβατο" του Πεπ στον δρόμο του Ολυμπιακού

Η Μπέρνλι είναι μια απ' τις δύο πιθανές αντιπάλους του Ολυμπιακού για τα πλέι οφ του Europa League. Με την προϋπόθεση, βέβαια, ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα ξεπεράσουν το εμπόδιο της Λουκέρνης. Οι "κλάρετς", που ψάχνουν την ευρωπαϊκή διάκριση ετοιμάζουν μεταγραφικό "μπαμ" από... Μάντσεστερ μεριά.

Το "μαύρο πρόβατο" του Πεπ στον δρόμο του Ολυμπιακού
ΑΡ

Την Δευτέρα (6/8) ο Ολυμπιακός έμαθε τις ομάδες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση του Europa League, εφόσον υπερπηδήσει το εμπόδιο της Λουκέρνης. Ποιες είναι αυτές; Η Μπέρνλι και Μπασακσεχίρ, οι οποίες συνθέτουν το ζευγάρι απ' το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος στα πλέι οφ.

Δεδομένα, οι "μπορντό" δεν... γεμίζουν το μάτι σε σύγκριση με τα -πολλά- μεγαθήρια που δεσπόζουν στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, υπό την καθοδήγηση του Σον Ντάις, ο σύλλογος έχει καταφέρει να ανέβει σκαλοπάτια και μοιάζει ικανός να διεκδικήσει "στα ίσια" την νίκη από ισχυρότερους αντιπάλους.

Η Μπέρνλι δε τερμάτισε τυχαία πέρυσι στην 7η θέση της Premier League, δύο χρόνια μόλις μετά από τον προβιβασμό της στη μεγάλη κατηγορία. Το σύνολό της είναι συμπαγές, έργο φυσικά του προπονητή της, ενώ στο ρόστερ διαθέτει τον Μουντιαλικό Νικ Πόουπ, ο τραυματισμός του οποίου αποτέλεσε πλήγμα.

Πάντως τα ΜΜΕ της χώρας τονίζουν ότι ο αντικαταστάτης του 26χρονου κίπερ βρίσκεται προ των πυλών του "Τερφ Μουρ". Πρόκειται για τον Τζο Χαρτ, που ύστερα από 12 χρόνια στην Σίτι και 5 δανεισμούς στο μεσοδιάστημα (Τρανμίρ, Μπλάκπουλ, Μπέρμιγχαμ, Τορίνο και Γουέστ Χαμ), μοιάζει να αποχωρεί οριστικά με μεταγραφή.

Τα τελευταία χρόνια η καριέρα του είχε διακυμάνσεις και στην Μπέρνλι θα ψάξει να της δώσει ξανά... φτερά. Το deal φέρεται να έχει κλειδώσει στις 4 εκατ. λίρες, ενώ ο Χαρτ έχει περάσει ήδη από ιατρικές εξετάσεις και εντός της ημέρας αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK