Το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός "Παίζει Δυνατά" στον Sport24 Radio 103,3

Ο αγώνας της χρονιάς είναι γεγονός και είναι η στιγμή που ο Ολυμπιακός συναντά τον Παναθηναϊκό. Και όταν υπάρχει τέτοιο ματς, υπάρχουν και ..103,3 λόγοι να ακούσετε τον Sport24 Radio.

Το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός "Παίζει Δυνατά" στον Sport24 Radio 103,3
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την Κυριακή από τις 8:00 το πρωί ο Αντώνης Κυρίκος αναλαμβάνει το ζέσταμα των «αιωνίων» και στις 10:00 ο Γρηγόρης Μπάτης με τον Νίκο Συριώδη αναπολούν τα ντέρμπι που αγαπήσαμε. Μεταδόσεις των αναμετρήσεων που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και παρεμβάσεις ακροατών για τα δικά τους αξέχαστα γκολ!

Από τις 12:00 μέχρι τις 13:00 θα ακούσουμε τις προβλέψεις και τις στοιχηματικές αξίες, ενώ από τις 13:00 ως τις 16:00 ο Ηλίας Ευταξίας με τον Θοδωρή Ρούσσο, περιμένουν στο στούντιο τους Αλέξη Βιρβίλη και Μπάμπη Τσιμπίδα, ώστε να κάνουν φύλλο και φτερό τους «αιώνιους».

Ακολουθεί το pregame με τον Γιάννη Καραλή και τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη να παίζουν μεγάλη μπάλα και σιγά - σιγά να κάνουν και τις πρώτες επισκέψεις στο Φάληρο, όπου οι ρεπόρτερ του Sport24 Radio από πολύ νωρίς μέχρι τα μεσάνυχτα θα είναι εκεί ώστε να σας μεταφέρουν όλο το καυτό ρεπορτάζ.

Στις 19:30 η έναρξη του ματς με τον Διονύση Βερβελέ και τον Κώστα Γκόντζο στα μικρόφωνα. Σχολιάζει ο Παντελής Διαμαντόπουλος και με τη λήξη στην εκπομπή του Άκη Δημακού, αναλύουν οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Γιάννης Καραλής, Γιάννης Σερέτης, Βαγγέλης Πρωτόπαπας, Σταύρος Γεωργακόπουλος, Ευάγγελος Μίχος και Μένιος Σακελλαρόπουλος.

Στις 00:00, ο Ηρακλής Αντύπας και ο Κώστας Γκόντζος περιμένουν τα δικά σας συμπεράσματα, σε μία μεγάλη βραδιά βαμμένη κόκκινο και πράσινο.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στον Sport24 Radio 103,3 γιατί αυτά τα παιχνίδια είναι για μεγάλους παίκτες!

News 24/7

24MEDIA NETWORK