Το μεγάλο "ματς" του Μπεργκ με Ρισβάνη και Στυλιάρα

Ο Μάρκους Μπεργκ δεν διακρίθηκε μόνο στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Ηταν εξίσου ενεργητικός τόσο στην κόντρα του με τον Ρισβάνη όσο και σ' αυτήν με το διαιτητή.

14/05/2017 Panionios Vs Panathinaikos for Superleague Greece play offs season 2016-17, in Panionios Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
14/05/2017 Panionios Vs Panathinaikos for Superleague Greece play offs season 2016-17, in Panionios Stadium, in Athens - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 14/05/2017 PANIONIOS VS PANATHINAIKOS FOR SUPERLEAGUE GREECE PLAY OFFS SEASON 2016-17, IN PANIONIOS STADIUM, IN ATHENS - GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Εκτός από την πολύ καλή προσπάθεια που κατέβαλλε στο καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο (ήταν μακράν του δευτέρου ο πιο επικίνδυνος φορ των πράσινων), ο Μάρκους Μπεργκ ασχολήθηκε πολύ και με το εξωαγωνιστικό κομμάτι.

Είχε σχεδόν από την αρχή του ματς μία έντονη κόντρα με τον Σπύρο Ρισβάνη που βρήκε την έκφρασή της στις πολλές προσωπικές μονομαχίες που είχαν οι δυο τους. Στο πρώτο ημίχρονο ο νεαρός στόπερ του Πανιωνίου διαμαρτυρήθηκε για αγκωνιά του Σουηδού, στο δεύτερο ήταν αυτός που...ξάπλωσε τον Σκανδιναβό φαρδύ-πλατύ στο έδαφος.

Μεγάλος μέρος της ενέργειάς του ο Μπεργκ το κατανάλωσε σε διαμαρτυρίες προς το διαιτητή Στυλιάρα. Ο Σουηδός ήταν έξαλλος με πολλά σφυρίγματα του ρέφερι και τα...δολοφονικά βλέμματα που του έριχνε μέσα στο παιχνίδι ήταν αρκούντως χαρακτηριστικά της διάθεσής του.

Ακόμα και στο τέλος ο Σουηδός εξέφρασε τα παράπονά του, κυρίως για το ότι νιώθει να μην έχει την αντιμετώπιση που αξίζει από τα σφυρίγματα.

Photo Credit: Tourette Photography

News 24/7

24MEDIA NETWORK