Το μεταγραφικό παζλ του ΠΑΟΚ

Οι πρώτες μεταγραφικές συζητήσεις έχουν ήδη γίνει εντός των τειχών της Τούμπας και αφορούν τόσο την ενίσχυση όσο και την... ελάφρυνση του ρόστερ. Η διαχείριση του Πρίγιοβιτς, οι αντικαταστάτες των Μάτος - Λέοβατς και Τσίμιροτ που μπήκε ξανά στο κάδρο.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ(Α) ΜΑΤΟΣ(Α) ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ(Κ) ΒΑΡΕΛΑ(Δ) ΛΕΟΒΑΤΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
paok omadiki lutseskou EUROKINISSI

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς έχει τραβήξει αρκετά βλέμματα κυρίως λόγω της παρθενικής του παρουσίας στην εθνική Σερβίας και της πρώτης θέσης του πίνακα των σκόρερ της Σούπερ Λιγκ Σουρωτή, στην οποία βρίσκεται χάρη στις εντός έδρας επιδόσεις του.

Μέχρι στιγμής ο ΠΑΟΚ έχει διαπιστώσει έντονο ενδιαφέρον για τον Σέρβο επιθετικό, όχι όμως και κάποια κίνηση. Οι ασπρόμαυροι είναι ξεκάθαροι προς τη πλευρά του "Πρίγιο". Όποια ομάδα σκέφτεται να στείλει πρόταση χαμηλότερη της ρήτρας των 7.000.000 Ευρώ ας μη μπει καν στο κόπο. Ο ΠΑΟΚ έχει ως στόχο να αξιοποιήσει περιουσιακά του στοιχεία. Όχι να ξεπουλήσει, ούτε να χαρίσει. Να αξιοποιήσει. Η ανάγκη εισόδου χρημάτων στα ταμεία από πωλήσεις είναι αναγκαία, αλλά οι εποχές που ο ΠΑΟΚ χανόταν αν δεν παραχωρούσε ποδοσφαιριστές, έχουν περάσει.

Ο Γκόικο Τσίμιροτ έκανε προσπάθεια για το βήμα στη Γερμανία το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν κατάφερε να βρει τη πρόταση που θα έκανε τον ΠΑΟΚ να του ανοίξει τη πόρτα της εξόδου. Ο Βόσνιος εξακολουθεί να είναι υπό παρακολούθηση και στην περίπτωσή του ο Δικέφαλος του βορρά είναι πιο... άνετος. Και η "άνεση" έχει να κάνει με επίδραση που τυχόν θα έχει η απουσία του από την ενδεκάδα σε σχέση με αυτή του Πρίγιοβιτς, καθώς στη μεσαία γραμμή ο ΠΑΟΚ διαθέτει παίκτες, έστω και αν εκείνοι βλέπουν πως έχουν παραγκωνιστεί.

ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ Ο ΚΑΤΣΕ

Ο Έργκους Κάτσε βρέθηκε εκτός στη τελευταία αναμέτρηση πρωταθλήματος, με τον Χοσέ Κάνιας να τον κερδίζει στην εσωτερική μονομαχία για μια θέση στην 18άδα. Ο Αλβανός μέσος "ψάχνεται" και ο ΠΑΟΚ περιμένει να δει τις κινήσεις του, καθώς σε περίπτωση που προκύψει ενδιαφέρον η πόρτα της εξόδου θα ανοίξει.

Ένα από τα κύρια θέματα συζήτησης αφορούν τα δυο άκρα της άμυνας, εκεί που η περιθωριοποίηση του Δημήτρη Κωνσταντινίδη και η ευπάθεια του Ντοριάν Λεβέκ έχει αφήσει... μόνος τους τους Λέο Μάτος και Μαρίν Λέοβατς, με τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη να κάνει τα... ρεπό του ενός εκ των δυο στο κύπελλο. Οι ασπρόμαυροι έχουν δώσει βάση στις λίστες με ονόματα αριστερών μπακ για να βρουν μια λύση στη συγκεκριμένο θέμα.

Όσον αφορά την επιθετική γραμμή, το φινάλε του πρώτου μισού της σεζόν θα δώσει απαντήσεις που θα αφορούν τον Ευθύμη Κουλούρη και το αν ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να ψάχνει για δεύτερο επιθετικό, που θα πλαισιώσει τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK