Το μυστήριο με Καρσελά και το πλάνο Σάντος

Γιατί δεν παίζει όσο θα ήθελε στον Ολυμπιακό ο... ανήσυχος Μεχντί Καρσελά; Ποια είναι η δεύτερη... δουλειά του Μαρίνου Ουζουνίδη και ποιο είναι το πλάνο που συνέταξε ο Φερνάντο Σάντος για την Εθνική ομάδα και... βγαίνει από το συρτάρι; Τα πιο "ζουμερά" παρασκήνια του αθλητικού Τύπου.

Το μυστήριο με Καρσελά και το πλάνο Σάντος

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΜΙΡΑΛΑΣ

Το όνομα του Κέβιν Μιραλάς σαφώς συνεχίζει να απασχολεί το "ερυθρόλευκο" ρεπορτάζ. Σύμφωνα μάλιστα με την "LiveSport", ο Βέλγος βολιδοσκοπεί την κατάσταση και περιμένει να δει ποιος θα είναι ο κόουτς που θα κάτσει τελικά στον πάγκο, μιας και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο μέλλον του. Πάντως ο Μάρκο Σίλβα αρνήθηκε την πρόταση της Έβερτον, καθώς δεν θέλει να αφήσει την ομάδα του στου δρόμου τα μισά. Βέβαια, τα "ζαχαρωτά" μπορεί να επιστρέψουν.

ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ Ο ΟΥΡΟΣ

Πιο ευτυχισμένος δεν θα μπορούσε να είναι ο Ούρος Τζούρτζεβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός του Ολυμπιακού έγινε πατέρας, με τη σύζυγό του να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Πήρε μάλιστα και εξιτήριο και οι δυο τους γύρισε στο... ροζ σπίτι τους. Ανέβασαν φυσικά και φωτογραφία στο instagram.

"ΕΒΡΑΖΕ" Ο ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗΣ

Ο Μαυροπάνος του ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε στον πάγκο στο παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στην Κροατία στην Τούμπα, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον ιδιοκτήτη της ομάδας των Ιωαννίνων, Γιώργο Χριστοβασίλη, όπως διαβάζουμε στην στήλη "Τρελός του Χωριού" της SportDay.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης προτίμησε του Πασαλίδη και Νικολάου για το κέντρο της άμυνας, με τον Χριστοβασίλη να... τρελαίνεται μιας και το συγκεκριμένο ματς το παρακολουθούσαν άνθρωποι του ΠΑΟΚ, οι οποίοι περιμένουν στη γωνία για τον Μαυροπάνο. Αν έπαιζε μάλιστα και καλά θα ανέβαζε κι άλλο τις μετοχές του.

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΚΑΡΣΕΛΑ

Τι συμβαίνει αλήθεια με τον Μεχντί Καρσελά στον Ολυμπιακό; Ο Μαροκινός ήρθε με τυμπανοκρουσίες στην ομάδα του Πειραιά, όμως δεν έχει καπαρώσει τη θέση βασικού και βρίσκεται συχνά στον πάγκο. Το μυστήριο προσπαθεί να λύσει η SportDay, η οποία όπως γράφει περιμένει τον... Τάκη Λεμονή να δώσει κάποιες απαντήσεις. Κι αυτό γιατί ο Καρσελά είναι ένας παίκτης ο οποίος ούτε βγαίνει, ούτε πίνει, είναι σπιτόγατος, δεν έχει τσακωθεί με κανέναν, αλλά δεν έχει καταφέρει να πείσει.

Επί δύο χρόνια ο Ολυμπιακός πάλευε να τον φέρει στο λιμάνι και σίγουρα περίμενε περισσότερα. Ωστόσο, όσο δεν παίζει, ο ίδιος ο Καρσελά αρχίζει και ανησυχεί πως θα χάσει το Μουντιάλ στο οποίο η εθνική του ομάδα προκρίθηκε χωρίς εκείνον στην αποστολή. Είναι δανεικός μέχρι το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό με τους "ερυθρόλευκους" να διατηρούν οψιόν αγοράς, γι' αυτό και η Γρανάδα παρακολουθεί στενά την υπόθεση για να δει τις προθέσεις της ελληνικής ομάδας.

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης από τη στιγμή που αποφάσισε να μην εγκαταλείψει το καράβι του Παναθηναϊκού παρά τα πολλά προβλήματα, καλείται να βρίσκει λύσεις σε όλα. Όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και... προσωπικά θέματα.

Έτσι εκτός από προπονητής, έχει και δεύτερη δουλειά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, αυτή του ψυχολόγου, όπως μας ενημερώνει η "Πράσινη". Έχει άλλωστε να κάνει με 25 διαφορετικής προσωπικότητας, με τον κάθε παίκτη να έχει τα δικά του. Πάντως είναι άριστος χειριστής της ψυχολογίας.

ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΣΑΝΤΟΣ

Ένα πλάνο που είχε συντάξει ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής, Φερνάντο Σάντος, φαίνεται πως... βγάζει από το συρτάρι η ΕΠΟ σύμφωνα με τη LiveSport και αναμένεται να πάρει σάρκα και οστά στο προσεχές διάσημα με κάποιες διορθώσεις.

Πιο συγκεκριμένα ο νυν εκλέκτορας της Πορτογαλίας και Πρωταθλητής Ευρώπης, είχε παρουσιάσει ένα πλάνο σύμφωνα με το οποίο οι παίκτες που θα στελέχωναν την μικρότερη Εθνική (Κ-15) θα έπαιρναν τις βάσεις και θα μάθαιναν με σωστό τρόπο το παιχνίδι της "γαλανόλευκης", έτσι ώστε να είναι έτοιμοι όταν φτάσουν στην ομάδα ανδρών. Έτσι θα δημιουργούσε μια βάση παικτών οι οποίοι θα αφομοίωναν την τακτική της πρώτης ομάδας.

Το πλάνο προέβλεπε επίσης και έναν τεχνικό διευθυντή Εθνικών ομάδων, ο οποίος θα είχε το συντονισμό όλων των μικρών εθνικών και ο εκάστοτε προπονητής της Εθνικής θα είχε λόγο και για την Κ21.

News 24/7

24MEDIA NETWORK