Το "όχι" του Ορέστη που τον...απογείωσε

Το... ρίσκο του Καρνέζη να "γειώσει" την Μπρίζ που θέλησε να τον αγοράσει από την Γουότφορντ, παραμένοντας ως ρεζέρβα στη λαμπερή Πρέμιερ Λιγκ. Με την... δικαίωση να έρχεται με 2 σερί 90λεπτα, την ανάδειξη του στην κορυφαία 11αδα της αγωνιστικής και ξεκινώντας στο αυριανό ντέρμπι με την Τσέλσι

Το "όχι" του Ορέστη που τον...απογείωσε

Για πολλούς το Βέλγιο αποδείχθηκε... αγαπημένος ποδοσφαιρικός προορισμός στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Από τον Τσίμιροτ μέχρι τον Καρσελά κι από τον Γκαλίτσιο μέχρι τον Κουτρουμπή, παραλίγο δε και ο...Βράνιες.

Με την διαφορά βέβαια πως όλοι αυτοί αγωνιζόντουσαν στην ελληνική Super League Σουρωτή ή ήταν ελεύθεροι. Ο Ορέστης Καρνέζης όμως, δεν... εμπίπτει σε κάποιες από αυτές τις κατηγορίες. Γιατί μπορεί μέχρι τις 20 Ιανουαρίου να μετρούσε με την Γουότφορντ μόλις μια 30λεπτη συμμετοχή ως αλλαγή από τις 5 Νοεμβρίου αλλά έχει την "χρυσόσκονη" του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο, της Πρέμιερ Λιγκ.

Κατά συνέπεια δεν μπορείς και να το πεις ρίσκο που στα μέσα του Γενάρη ο Έλληνας διεθνής δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Κλαμπ Μπριζ, προκειμένου να του δώσει τα γάντια του βασικού, σε μια ομάδα που πάει... τρένο και πιθανόν να στεφθεί πρωταθλήτρια Βελγίου.

Η Μπριζ ήθελε να τον αγοράσει και όχι να τον πάρει δανεικό και η πλευρά του τερματοφύλακα ήταν που δεν... ενέδωσε, κατά άλλους το... έπαιζε δύσκολη, για να κερδίσει χρόνο. Προτεραιότητά τους ήταν να παραμείνουν ως το καλοκαίρι στην Πρέμιερ Λιγκ, εκτός κι αν προέκυπτε κάτι εξαιρετικό μέχρι τέλος Ιανουαρίου.

Τελικά στον Καρνέζη προέκυψε κάτι ακόμη καλύτερο αφού από εκεί που ήταν μόνιμα παγκίτης στην Γουότφορντ, με το όνομά του να παίζει σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια τον Γενάρη –και... ελληνικά- τις δύο τελευταίες αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ μετράει ισάριθμα 90λεπτα. Στην ήττα με 2-0 από την Λέστερ και στο 0-0 με την Στόουκ,αμφότερες εκτός έδρας.

Το σημαντικότερο για τον Καρνέζη ήταν πως το μίνι κατόρθωμά του μεσοβδόμαδα, να διατηρήσει... καθαρή την εστία του απέναντι στην Στόουκ, τον βοήθησε να γίνει ξανά ντόρος με το όνομά του στην ποδοσφαιρική Αγγλία. Κι αυτό αφού συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής!! ( δείτε το χαρακτηριστικό αφιέρωμα της deailystar )

Και έπεται συνέχεια: ο Ορέστης Καρνέζης θα είναι βασικός και στο αυριανό ... μικρό λονδρέζικο ντέρμπι, Γουότφορντ - Τσέλσι Και θα είναι η μεγάλη του ευκαιρία, με μια δεύτερη σερί καλή εμφάνιση να καθιερωθεί κάτω από την εστία της Γουότφορντ. Ειδικά σε τέτοιο ματς...

Για την ιστορία η Κλαμπ Μπριζ κινήθηκε για να αγοράσει τον Ορέστη Καρνέζη στις αρχές του χρόνου, παρότι είχε ήδη αποκτήσει ως ελεύθερο τον 35χρονο Ρώσο Γκαμπούλοφ. Ο Καρνέζης προτίμησε να μείνει στην Γουότφορντ και η βελγική ομάδα στράφηκε τότε στον Ολλανδό Κένεθ Φέερμερ, τον οποίο απέκτησε δανεικό από την Φέγενορντ. Σημειολογικά είναι συνομήλικος με τον Καρνέζη και έχουν πάνω κάτω την ίδια χρηματιστηριακή αξία (3,2 εκατ. ευρώ)...

Η καλύτερη ενδεκάδα αρχίζει από τον Ορέστη Καρνέζη!

Το "όχι" του Ορέστη που τον...απογείωσε

News 24/7

24MEDIA NETWORK