Το παράπονο

Το παράπονο

"Το Σάββατο έγινε η γιορτη της ΑΕΚ και δεν με κάλεσε κανείς!"

"Γι'αυτό κι εγώ αποφάσισα να μεταμφιεστώ και να πάω μόνος μου!"

"Δεν περίμενα όμως πως θα δημιουργούσα πρόβλημα..."

"Τι κάνει αυτός εδώ;;; Δεν σας είπα να μην έρθει;;; Θέλετε να εξαγριωθούν οι φίλαθλοι;;;"

"Αφού με πήραν χαμπάρι, με πέταξαν έξω με τις κλωτσιές!!!"

"Και σας ρωτώ: Μετά από τόσα που έχω προσφέρει στην ΑΕΚ, δεν αξίζω ένα βραβείο;"Χρειάζομαι τη συμβουλή σας για κάτι τρομερά σημαντικό:
Εδώ και λίγο καιρό υποψιάζομαι πως η γυναίκα μου με απατά. Βλέπω όλα τα "κλασικά" σημάδια: Χτυπάει το τηλέφωνο και όταν το σηκώνω εγώ το κλείνουν. Aρχισε να βγαίνει συχνά έξω "με τα κορίτσια" και όταν τη ρωτήσω με ποιά κορίτσια, μου απαντά "κάτι φίλες από τη δουλειά, δεν τις ξέρεις". Όταν επιστρέφει έχω πάντα το νου μου για να δω αν έρχεται με ταξί ή με κάποιον άλλο αλλά πάντα κατεβαίνει στην προηγούμενη γωνία και έρχεται με τα πόδια.
Μια φορά έπιασα το κινητό της για να δω τι ώρα είναι και μου το άρπαξε αμέσως από τα χέρια φωνάζοντας πως δεν είναι σωστό να ψαχουλεύω τα πράγματα των άλλων.Μέχρι τώρα δεν της μίλησα ποτέ ανοιχτά γι' αυτές μου τις υποψίες.Ίσως βαθιά μέσα μου δεν θέλω να μάθω την αλήθεια.
Χθες όμως, ξαναβγήκε "με τις φίλες της" και δεν κρατήθηκα. Αποφάσισα να την ελέγξω. Λίγο πριν την ώρα που μου είχε πει πως θα επέστρεφε, βγήκα στο δρόμο και πήγα και κρύφηκα πίσω από το αυτοκίνητό μου για να δω αν θα γύρναγε με ταξί ή αν θα την έφερνε κάποιος άλλος.
Εκεί λοιπόν που καθόμουν σκυφτός και περίμενα, παρατήρησα πως έχει πιάσει σκουριά μέσα στο θόλο της πίσω δεξιά ρόδας μου.
Γι' αυτό λοιπόν θέλω τη συμβουλή σας: να το πάω σε φαναρτζή ή να πάρω τίποτα από το πράκτικερ και να το φτιάξω μόνος μου;

Συναντάει ο Κωστίκας τον Γιωρίκα μετά από πολύ καιρο.
"Επ τι γίνεται Κωστίκα;" λέει ο Γιωρίκας "τί κανεις; όλα καλα; καιρό έχω να σε δώ"
"άσε Κωστίκα άσε, είμαι σε απόγνωση, με έχει πιάσει κατάθλιψη και δεν ξέρω τι να κάνω. Είμαι κλεισμένος στο σπίτι 2 βδομάδες και δεν θέλω να δώ άνθρωπο." λέει ο Γιωρίκας
"Γιατί βρε παιδί μου, τί έπαθες;"
"τί να σου πω...δεν μπορώ να σταυρώσω γκόμενα. Σε όσες πάω και τα ρίχνω με διώχνουν κατευθείαν."
"κοίτα να δείς" λέει ο Κωστίκας, "υποψιάζομαι οτι το πρόβλημα είναι στο λέγειν. Θα σου δώσω αυτά τα ARLEKIN να τα διαβάσεις.Θα μάθεις πολλές και καλές ατάκες. 100% επιτυχία."
Eτσι λοιπόν ο Γιωρίκας παίρνει τα ARLEKIN και πάει σπίτι του.
Μετά απο 1 εβδομάδα, αφού τα έχει μάθει απ'έξω, αποφασίζει να πάει σε ένα bar. Φτάνει λοιπόν, μπαίνει μέσα και κάθεται σε ένα τραπεζάκι. Παραγγέλνει το ποτό του, ανάβει και το τσιγαράκι του, και με στύλ και ύφος αρχίζει να ψάχνει. Βλέπει λοιπόν μια φοβερή ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ καλλίγραμμη, εντυπωσιακό φόρεμα, μελαχρινή, ψηλή κλπ... Αποφασίζει να τη πλησιάσει. Παίρνει το ύφος του γόη και με πολύ αυτοπεπίθηση και τουπέ πάει δίπλα της και της λέει
"Να σε κεράσω ένα ποτό;... είπε ο ΣΤΗΒ."

Με την υπογραφή...

Γιατί έχω την εντύπωση πως ο Ντέμης Νικολαϊδης θα βγάλει διευκρινιστική ανακοίνωση σχετικά με τα όσα είπε για τον Οτο Ρεχάγκελ στη συνέντευξή του στο SuperSport;

24MEDIA NETWORK