Το ψηστήρι σε Ερνάνι μέσω... Σιμόες

Γιατί τα έχουν πάρει στο Ισραήλ με τον... άτακτο Στέφανο Αθανασιάδη, το ποσοστό του Ολυμπιακού για τον Μπάμπη Λυκογιάννη και πως μπορεί να έρθει ο Ερνάνι στην ΑΕΚ μέσω... Αντρέ Σιμόες! Το Contra.gr σκάλισε τον αθλητικό Τύπο της Πέμπτης και σας παρουσιάζει τα καλύτερα παρασκήνια.

Το ψηστήρι σε Ερνάνι μέσω... Σιμόες
ernani simoes klaus

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο...πιάτο. Καλή ανάγνωση.

Ξεκινάμε με την Sportday και τον "Τρελό του Χωριού". Όπως αποκαλύπτει η στήλη στο Ισραήλ δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι από την παρουσία του Κλάους Αθανασιάση. Όχι τόσο λόγω της κακής του συνεισφοράς στο επιθετικό κομμάτι, αλλά της εξωγηπεδικής του ζωής!

Η στήλη μεταφέρει φήμες πως τον έκαναν... τσακωτό να καπνίζει πριν από αγώνες της Μακάμπι, κάτι που έχει κάνει έξαλλους τους ανθρώπους της ομάδας και τους οπαδούς. Ο Κλάους πάντως δεν παίζει τελευταία και η επίσημη τοποθέτηση είναι πως αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗ

Συνεχίζουμε με Livesport και "ΚΛΙΚΑδορο" . Ο Φρανσουά Μοδέστο έχει κερδίσει πόντους στον Ολυμπιακό και έχει επισκιάσει τον Ντάρκο Κοβάτσεβιτς. Δεν είναι τυχαίο, αφού ο Πεπέ Σισέ τα πηγαίνει εξαιρετικά σε αντίθεση με τους Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ και Μίλιτς.

Στον Γάλλο λοιπόν έχουν δοθεί επιπλέον... αρμοδιότητες για να βρει νέα ταλέντα από την Γαλλία ενόψει του Γενάρη, ενώ ο Σέρβος απλά... παρακολουθεί. Μένει να δούμε αν θα επηρεάσει τη θέση του αυτή η εξέλιξη.

Πάμε και στον Χαράλαμπο Λυκογιάννη. Όπως αποκάλυψε το Contra.gr τον παίκτη εξετάζει η Λιντς, σύμφωνα με την εφημερίδα, όμως, ο Ολυμπιακός έχει ένα 25% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Έτσι, αν δεν επιστρέψει στο "λιμάνι" και πουληθεί, οι ερυθρόλευκοι θα καρπωθούν ένα μεγάλο ποσό.

Ο ΣΙΜΟΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΡΝΑΝΙ

Τι σχέση έχουν Σιμόες και Ερνάνι; Φαινομενικά καμία, πέραν του ότι είναι Πορτογάλοι. Η ΑΕΚ όμως ποντάρει στον μάνατζερ του πρώτου, Κι Ριμπέιρο, καθώς έχει εξαιρετικές σχέσης με την διοίκηση της Πόρτο και έχει ξεκινήσει... ψηστήρι για την περίπτωση του ακραίου εξτρέμ.

Όπως αναφέρει ο "Ευαγγελιστής" στην Γάτα , στην Ένωση πρέπει να κάνουν υπομονή και αν είναι τυχεροί, τότε ο παίκτης μπορεί να... ξεμείνει τον Γενάρη και να υπογράψει τελικά ως δανεικός στην ΑΕΚ.

Πηγαίνοντας στον άλλο "δικέφαλο", αυτόν της Θεσσαλονίκης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει φορ και είναι δεδομένο. Επιθυμεί όμως τα χαρακτηριστικά του να είναι διαφορετικά από αυτούς που υπάρχουν στο ρόστερ. Συγκεκριμένα να συμμετέχει περισσότερο στην επιθετική ανάπτυξη, κάτι που δεν κάνουν Κουρούρης και Πρίγιοβιτς.

Τέτοιοι παίκτες υπάρχουν πολλοί, όμως είναι ακριβοί και ποιοτικοί. Και σίγουρα δεν θα έρθουν για δεύτεροι ή τρίτοι. Έτσι, κάποιος θα πρέπει να αποχωρήσει τον Γενάρη και ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς φαντάζει το μεγάλο φαβορί.

ΑΡΑΒΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΑΟ, ΠΑΟ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΔΗΣ

Κλείνοντας πάμε στην Ώρα των Σπορ και τον "πληροφοριοδότη" . Το όνομα του Χρήστου Αραβίδη ακούγεται εδώ και καιρό για τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με την εφημερίδα, όμως, οι "πράσινοι" όχι μόνο ενδιαφέρονται, αλλά ήδη έχουν προσεγγίσει τον 30χρονο επιθετικό.

Μάλιστα περιμένουν να μάθουν τις προσθέσεις τους έτσι ώστε να κάνουν τα... κουμάντα τους ενόψει Γενάρη. Ο Αραβίδης παραμένει ελεύθερος από τη στιγμή που δεν βρήκε αυτό που έψαχνε το καλοκαίρι. Για την ακρίβεια στην... τιμή που έψαχνε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK