Το σχέδιο παρέμβασης Κοντονή στο ποδόσφαιρο!

Μια συγκλονιστική τροπή, που μπορεί να εξελιχθεί και σε... ανατροπή, έχουμε μπροστά μας, στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Ο Σταύρος Κοντονής φαίνεται πως έχει έτοιμο το σχέδιο της «επόμενης μέρας» στην ΕΠΟ. Διαβάστε αναλυτικά ΟΛΕΣ τις λεπτομέρειες, αλλά και το ΠΟΙΟΝ προορίζει για νέο ΠΡΟΕΔΡΟ της Ομοσπονδίας.

Το σχέδιο παρέμβασης Κοντονή στο ποδόσφαιρο!

Μια συγκλονιστική τροπή που μπορεί να εξελιχθεί και σε... ανατροπή, έχουμε μπροστά μας, σε ό,τι αφορά στα διοικητικά θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σταύρος Κοντονής έχει έτοιμο το σχέδιο της «επόμενης μέρας» στην ΕΠΟ, του οποίου σχεδίου φέρεται να τυγχάνει ο εμπνευστής, αλλά και ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα...

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες του ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ από το... κυβερνητικό στρατόπεδο, ο υφυπουργός Αθλητισμού ετοιμάζει ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ «διάδοχη» κατάσταση στην Ομοσπονδία, με τη μορφή της προσωρινής διοίκησης και χωρίς τη διενέργεια των εκλογών, που είναι ορισμένες για τις 26 του τρέχοντος μήνα στα Χανιά.

Πάμε να γίνουμε πιο... συγκεκριμένοι: Ο Κοντονής θεωρεί ή εκτιμά ότι το διαιτητικό δικαστήριο την Τρίτη δεν θα δώσει τη δυνατότητα στις ΕΠΣ να πάνε στις εκλογές και να διαλέξουν τον εκπρόσωπο τους, κατά συνέπεια και την επόμενη διοίκηση της ΕΠΟ (δηλαδή την παράταξη Ελευθεριάδη ή την παράταξη Γραμμένου). Δεν ξέρω αν ο υφυπουργός έχει... μαντικές ικανότητες ή την δυνατότητα να... διαβάζει αποφάσεις μέσα σε... βουλωμένο γράμμα. Το διαιτητικό δικαστήριο, πάντως, σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στην πιάτσα από έγκυρους νομικούς, αν όντως πάρει απόφαση να ακυρώσει τις εκλογές, θα το κάνει βάση της προσφυγής Βίκτωρα Μητρόπουλου (που έχει νομική βάση) και όχι εκείνης του Γραμμένου.

Με μια απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου, άλλωστε, ξεπερνιέται (σ.σ. σύμφωνα με το σκεπτικό Κοντονή, εμείς έχουμε σοβαρότατες επιφυλάξεις επί αυτού...) ο σκόπελος FIFA/UEFA και η ωμή παρέμβαση της Πολιτείας στο ποδόσφαιρο που κουρελιάζει το αυτοδιοίκητο, μάλλον ωραιοποιείται! Σε αυτό, λοιπόν, το σημείο και σύμφωνα με το “σχέδιο Κοντονή”, ο Υφυπουργός θα βγει μπροστά και θα προτείνει στους Ευρωπαίους “ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ” για διάστημα λίγων μηνών, η οποία θα ξεπερνάει την παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο και θα αποτρέψει την “αποβολή” του ελληνικού ποδοσφαίρου!

O EΚΛΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ

Ποια θα είναι η πρόταση του Υπουργού; Να γίνει μια 21μελής διοικούσα επιτροπή, της οποίας η σύνθεση θα έχει ως εξής: 5 μέλη προτεινόμενα από τον κύριο Ελευθεριάδη (ας πούμε την συγκυβέρνηση), 5 μέλη από τον κύριο Γραμμένο (ας πούμε την αντιπολίτευση) και 5 μέλη από την... (ξαφνική) κίνηση Βίκτωρα Μητρόπουλου, που από ότι φαίνεται τον έχει σε μεγάλη... εκτίμηση ο Υπουργός και θα είναι και αυτή που θα κρίνει τις πλειοψηφίες (αν συσταθεί η 15μελής). Θα συμπληρωθεί από 4 +1 εξ οφίτσιo μέλη από Super League (δηλαδή ο πρόεδρος κι άλλοι 3) και Football League (ο πρόεδρος).

Όσον αφορά στον πρόεδρο αυτής της διοικούσας Επιτροπής θα είναι άνθρωπος που θα επιλέξει ο Κοντονής (ενδεχομένως σε συνεννόηση με τους ξένους θεσμούς) και θα λειτουργήσει κατά κάποιο τρόπο ως τοποτηρητής του. Εκλεκτός του σε αυτή την περίπτωση ακούγεται πως θα είναι ο Παναγιώτης Περράκης, νυν νομικός του σύμβουλος και πρώην μέλος της ΕΕΑ!!

Μάλιστα πολλοί στην ποδοσφαιρική πιάτσα θεωρούν ότι ίσως η κίνηση Βίκτωρα να έγινε τώρα ακριβώς, γι' αυτό το λόγο, αν και από την πλευρά της Λεωφόρου Καβάλας υποστηρίζουν με κατηγορηματικό τρόπο πως ο Βίκτωρας δεν είχε πρόθεση να γίνει η «Πέμπτη φάλαγγα» στα σχέδια του Υπουργού. Προκαλεί, όμως, τουλάχιστον αίσθηση αυτό το μπακάλικο... μοίρασμα! Και απορίες. Τι θα συμβεί αν εμφανιστεί ένας ακόμα παράγοντας και κάνει μια «κίνηση»; Οι επόμενες μέρες θα κρίνουν πολλά...

Όπως θα έχει βέβαια και τεράστιο ενδιαφέρον, όταν ο Σταύρος Κοντονής δημοσιοποιήσει το σχέδιο του να δούμε τις αντιδράσεις των «υποψηφίων» που αμφότεροι φωνάζουν ότι «προηγούνται» και ότι είναι νικητές των επερχόμενων εκλογών της ΕΠΟ. Συνεπώς και λογικά, κανείς από τους δυο δεν θα πρέπει να θέλει τη συγκεκριμένη λύση...

News 24/7

24MEDIA NETWORK