Το σκληρό παζάρι για τους δανεικούς, η επιστροφή Ολυμπιακού για Μολέδο και τα νέα "φάουλ" του Παναθηναϊκού

Το παζάρι από μηδενική βάση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο για τους δανεικούς που επηρεάζει τον Κάναντι, η νέα κίνηση του Ολυμπιακού για Μολέδο και ο συνεργαζόμενος μάνατζερ με τον Παναθηναϊκό που ανέλαβε τις διαπραγματεύσεις για τα χρήματα του Μπεργκ. Τα καλύτερα παρασκήνια του αθλητικού Τύπου σε ένα κείμενο.

Το σκληρό παζάρι για τους δανεικούς, η επιστροφή Ολυμπιακού για Μολέδο και τα νέα "φάουλ" του Παναθηναϊκού

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο...πιάτο. Καλή ανάγνωση.

Ο ΚΑΝΑΝΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΚΩΝ ΑΛΛΑ...

Οι άνθρωποι του Ατρομήτου εκτιμούν ότι η νέα σεζόν θα είναι ακόμα καλύτερη από τη φετινή διότι η ομάδα τους θα έχει αποκτήσει χημεία, με την στήλη "Ο τρελός του χωριού" στην Sportday να θεωρεί ωστόσο πως αυτό θα γίνει υπό την προϋπόθεση πως "δεν θα αποχωρήσουν μαζικά οι δανεικοί". Αποκαλύπτει ωστόσο πως μετά από πανό των οργανωμένων που κρεμάστηκαν στο γήπεδο του Περιστερίου, κάποιοι έχουν... στραβώσει στην Τούμπα και έτσι οι επαφές για την επέκταση των δανεισμών των Ουάρντα, Χατζηισαΐα και Γιαννούλη αρχίζουν εκ νέου από το μηδέν. Όλα αυτά μάλιστα έχουν αντίκτυπο και στην περίπτωση του Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος θα θέλει εγγυήσεις για την ποιότητα της ομάδας ώστε να παραμείνει από τη στιγμή μάλιστα που υπάρχουν προτάσεις για εκείνον από το εξωτερικό.

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΛΑΜΙΑ Η ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ;

Η ίδια στήλη τονίζει πως αν η νεοφώτιστη Λαμία δεν πάρει το τρένο για την Football League, ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της στη δεύτερη σεζόν της στα μεγάλα σαλόνια θα είναι η επέκταση του δανεισμού του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου. Την ίδια ώρα όμως έχει δει την πρόοδό του και ο Μανόλο Χιμένεθ και σκέφτεται να τον πάρει στην επικείμενη καλοκαιρινή προετοιμασία της Ένωσης...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΟΛΕΝΤΟ

Μετά τον Παναθηναϊκό, ο Ροντρίγκο Μολέντο φλέρταρε με τον ΠΑΟΚ όμως το deal μεταξύ των δύο ομάδων δεν ολοκληρώθηκε και έτσι επέστρεψε στην Βραζιλία όπου ανήκει πλεον στην Ιντερνασιονάλ. Μην το δένετε όμως και... κόμπο ότι θα συνεχίσει εκεί για πολύ καιρό ακόμα αφού σύμφωνα με την στήλη "aGent Greek" του "Sportime", εξακολουθεί να βρίσκεται στην ατζέντα του Ολυμπιακου. Και στο φινάλε της φετινής σεζόν θα επανέλθουν κάνοντας νέα κουβέντα μαζί του!

ΒΡΕΝΤΖΟΣ ΣΕ ΝΟΤΙΓΧΑΜ, ΒΡΕΝΤΖΟΣ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ο Γιάννης Βρέντζος αποχώρησε πρόσφατα από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά είναι εκείνος που εξακολουθεί να χειρίζεται τις κρίσιμες υποθέσεις του συλλόγου κατόπιν εντολών του Βαγγέλη Μαρινάκη. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η στήλη "Ο κλικαδόρος" της Live Sport αυτός τα κάνει όλα: ασχολείται με τα οικονομικά της ομάδας, μιλάει με τον Γκαρθία, πηγαίνει στο Ρέντη για να συζητάει με τους ποδοσφαιριστές, γνωρίζει το πλάνο του διοικητικού ηγέτη των Πειραιωτών για την επόμενη ημέρα. Την ίδια ώρα μάλιστα "τρέχει" και όλες τις υποθέσεις της Νότιγχαμ Φόρεστ!

ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΕΡΓΚ

Από την Live Sport και συγκεκριμένα τη στήλη "Παρασκήνιο" αντλούμε ένα επίσης ενδιαφέρον θέμα που έχει να κάνει με το σημείο που έχει φτάσει ο Παναθηναϊκός ελέω οικονομικής και διοικητικής κρίσης. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, δεν πήρε θέση σε σύσκεψη κορυφής των ομάδων της Super League για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων ενώ έστειλε συνεργαζόμενο μάνατζερ για να διαπραγματευτεί με την Αλ Αΐν για την οφειλόμενη δόση από τη μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ. Και μη χειρότερα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK