Το Survivor βάζει σε "πονηρές" σκέψεις τον Πρίντεζη!

Ο Γιώργος Πρίντεζης όχι μόνο ρίχνει... κλεφτές ματιές στο Survivor αλλά "έγραψε" και με τρομερή ατάκα για το διάσημο τηλεοπτικό ριάλιτι. Διαβάστε λεπτομέρειες.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

"Τι μου θυμίζει αυτή η σκηνή; Τί μου θυμίζει". Αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να έχει αναρωτηθεί ο Γιώργος Πρίντεζης βλέποντας την δοκιμασία της Κυριακής (12/3) στο Survivor που είχε ως έπαθλο για τη νικήτρια ομάδα από ένα κρουασάν σε κάθε παίκτη της.

Και αυτό γιατί το περασμένο καλοκαίρι ο Έλληνας διεθνής πάουερ φόργουορντ είχε εκπροσωπήσει τον Ολυμπιακό σε ένα άκρως ευρηματικό τηλεοπτικό σποτ της Euroleague με τη συμμετοχή και άλλων σπουδαίων άσων της "πορτοκαλί θεάς" όπου όλοι τους προσπαθούσαν να πείσουν έναν πιτσιρικά να ανταλλάξει το κρουασάν του με μία μπάλα μπάσκετ με τις υπογραφές τους!

Αν σε αυτή την ιστορία προσθέσετε πως ο τελικός στόχος στη δοκιμασία των παικτών του Survivor έμοιαζε με βολές στο μπάσκετ, ε, τότε μάλλον δικαιολογημένο ήταν το ποστάρισμα του "Πριντ" στη σελίδα του στο Facebook όπου έγραψε με άκρως χιουμοριστική διάθεση:

"Φταίω εγώ τώρα να σκάσω εκεί και να τους τα πάρω όλα;".

Το Survivor βάζει σε "πονηρές" σκέψεις τον Πρίντεζη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK