Το τελευταίο 90λεπτο του Μολίνς ήταν... πέρυσι

Το βατερλώ του Παναθηναϊκού στην Τούμπα έχει πολλές εξηγήσεις. Μία από αυτές είναι και η αγωνιστική αποχή των παικτών που χρησιμοποιήθηκαν. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Μολίνς.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μία από τις εξηγήσεις που μπορεί να δώσει κανείς για το αγωνιστικό ναυάγιο του Παναθηναϊκού στην Τούμπα την Κυριακή έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν είχαν μέχρι στιγμής λιγοστό χρόνο συμμετοχής.

Είναι πολύ χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Γκιγέρμο Μολίνς. Ο Ουρουγουανός επιθετικός, που αποκτήθηκε την ύστατη ώρα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, είχε παίξει μέχρι στιγμής 19 λεπτά στο πρωτάθλημα και 26 στο Κύπελλο. Το σύνολο 45, όλα και όλα, λεπτά.

Το δε τελευταίο του 90λεπτο πριν από αυτό της Τούμπας χάνεται στα βάθη των περασμένων μηνών και γεωγραφικά τοποθετείται στην Ασία. Ήταν στις 31 Αυγούστου του 2016 όταν ο Μολίνς έβγαζε 90 λεπτά στον αγώνα της Μπεγίν Ρένε με την Ζόνγκου για τη δεύτερη κατηγορία της Κίνας!

Πριν δηλαδή από επτά και κάτι μήνες! Όχι ότι θα άλλαζε κάτι δραματικά αν ο πολιτογραφημένος Σουηδός ήταν πιο έτοιμος αλλά όπως και να το κάνουμε η αγωνιστική απραξία δεν ήταν δυνατόν να βοηθήσει (τον ίδιο και την ομάδα του).

Ν.Γ

News 24/7

24MEDIA NETWORK