Το τηλεφώνημα του Αντώνη Σαμαρά στον Καραγκούνη

Ο Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γιώργο Καραγκούνη, προκειμένου να συγχαρεί την Εθνική ομάδα για τη μεγαλειώδη πρόκριση στη φάση των "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Το τηλεφώνημα του Αντώνη Σαμαρά στον Καραγκούνη

Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος δέχθηκε τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή τύχη ενόψει των νοκ-άουτ της διοργάνωσης.

Η ανακοίνωση της Super League

"Ο πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής συγχαίρουν την Εθνική Ελλάδας για την πρόκρισή της στις 16 καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Για μια ακόμα φορά η Εθνική μας Ομάδα κάνει όλους τους Έλληνες υπερήφανους!"

Η δήλωση Ανδριανού

"O Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση για τη πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στις "16" καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Η Εθνική Ελλάδος πέτυχε απόψε έναν άθλο. Η πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου είναι μια ακόμη ηχηρή απόδειξη της ποιότητας των ποδοσφαιριστών μας και των μεγάλων δυνατοτήτων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στους παίκτες της Εθνικής, τον προπονητή κ. Σάντος και το επιτελείο του, σε όλους όσοι συνέβαλαν στην αποψινή επιτυχία μαζί με τα συγχαρητήρια όλων των Ελλήνων φιλάθλων, αξίζει και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την χαρά και την περηφάνια που μας χάρισαν.

Καλή συνέχεια στον επόμενο αγώνα με την Κόστα Ρίκα".

Μ.Α.

News 24/7

24MEDIA NETWORK