Το τρελό ταξίδι φαντάρου μέσα από τα κατεχόμενα για να δει ΠΑΟΚ!

Ένας 19χρονος Κύπριος φαντάρος, οπαδός του ΠΑΟΚ, πήρε άδεια από την μονάδα που υπηρετεί και αποφάσισε να ταξιδέψει κρυφά για Ελλάδα, μέσα από τα κατεχόμενα και πετώντας από παράνομο αεροδρόμιο, προκειμένου να δει τον τελικό του Κυπέλλου! Διαβάστε για το απίστευτο ταξίδι του και τον κίνδυνο να κηρυχθεί λιποτάκτης.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΚΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ  ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΚΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. EUROKINISSI

Happy end είχε η περιπέτεια για Κύπριο στρατιώτη, ο οποίος έλειπε από το σπίτι του από τις 3 Μαΐου. Ο 19χρoνος που είναι οπαδός του ΠΑΟΚ δεν ήθελε με τίποτα να χάσει τον Τελικό του Βόλου αλλά για να καταφέρει να έρθει στην Ελλάδα χρειάστηκε να μπει στα Κατεχόμενα και να... παρανομήσει!

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος φαντάρος χρησιμοποίησε το αεροδρόμιο της Τύμπου που λειτουργεί από το 1975, συνδέοντας αεροπορικώς τις κατεχόμενες περιοχές της Κύπρου με την Τουρκία. Ουσιαστικά το εν λόγω αεροδρόμιο λειτουργεί παράνομα και το χρησιμοποιούν οι λεγόμενες «Τουρκοκυπριακές αερογραμμές», οι οποίες διαθέτουν λίγα αεροσκάφη και κάνουν τακτικές πτήσεις από και προς τα Άδανα, την Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Αστυνομίας ο 19χρονος αφού πρώτα ταξίδεψε από την Κωνσταντινούπολη στην Θεσσαλονίκη, απ’ εκεί επέστρεψε στην Πάφο και από χθες βράδυ είναι στο σπίτι του. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς που πρόβαλε φαίνεται να ήταν κουρασμένος όπως ανέφερε και να ήθελε κάποιες επιπλέον ημέρες ξεκούρασης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 19χρονος ήταν φίλος του ΠΑΟΚ και θέλησε να δει τον τελικό Κυπέλλου που διεξήχθη στον Βόλο το περασμένο Σάββατο αλλά λόγω του ότι δεν μπορούσε να λάβει άδεια από τους ελεγχόμενους χώρους εξόδου της Κυπριακής Δημοκρατίας, έστησε ολόκληρο σχέδιο εξόδου του από το νησί μέσα από τα Κατεχόμενα!

Σύμφωνα πάντως με τα όσα ανέφερε στην καταγγελία του ο πατέρας του, ο γιος του είχε λάβει υπηρεσιακή άδεια από τη μονάδα που υπηρετεί, κάτι το οποίο όμως, δεν γνώριζε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν ο 19χρονος δεν μετέβαινε μέχρι σήμερα στην μονάδα που υπηρετούσε, τρεις μέρες δηλαδή αφότου είχε λήξει η άδεια του, θα κηρυσσόταν αυτομάτως λιποτάκτης.

Πηγή: Sigmalive.com

News 24/7

24MEDIA NETWORK