Το ξέσπασμα Μανωλά, τα "πράσινα" γενέθλια κι ο ερωτευμένος

Τι είδε και ξέσπασε ο Κώστας Μανωλάς; Πώς πέρασε το απόγευμα ο Αστρίτ Αϊντάρεβις και με ποιον γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Πολ-Ζοσέ Εμποκού; Η άγρια νύχτα του Πίτερ Κράουτς και ο ερωτευμένος Ρομπέρτο. Αυτά είναι μερικά απ' τα πιο ιντριγκαδόρικα gossip της ημέρας (PHOTOS).

Το ξέσπασμα Μανωλά, τα "πράσινα" γενέθλια κι ο ερωτευμένος

Συλλέξαμε τα σημαντικότερα... gossip της ημέρας και σας τα δίνουμε στο... πιάτο!

ΞΕΣΠΑΣΕ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ

"Κι άλλα ψέμματα" έγραψε ο Κώστας Μανωλάς στο instagram ανεβάζοντας ένα δημοσίευμα του "Sky Sport". Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται πως η Ίντερ τα έχει βρει με τη Ρόμα για την απόκτηση του Έλληνα αμυντικού στα 30.000.000 ευρώ, ενώ στον ίδιο προσφέρεται συμβόλαιο με απολαβές 3.000.000 ευρώ το χρόνο.

Πάντως ο Μανωλάς έχει άλλη άποψη. Μένει να δούμε πώς θα τελειώσει τελικά το σήριαλ.

ΤΑΙΝΙΑ Ο ΑΪΝΤΑΡΕΒΙΤΣ

Το νέο Fast & Furious παρέα με την πανέμορφη σύντροφό του απόλαυσε το βράδυ της Τετάρτης (19/4) ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς. Ο άσος της Ένωσης είχε ελεύθερο το απόγευμα και άρπαξε την ευκαιρία να δει στη μεγάλη οθόνη την ταινία του Βιν Ντίζελ. Φυσικά επέλεξε... χλιδάτη αίθουσα κινηματογράφου και άραξε σε πολυθρόνα.

Ο ΤΟΞΟΒΟΛΟΣ ΣΗΦΑΚΗΣ

Μήπως να το σκεφτεί και για τοξοβολία; Ο τερματοφύλακας της Κορτράικ Μιχάλης Σηφάκης πέρασε ένα όμορφο απόγευμα σε λούνα παρκ και δοκίμασε μια βολή με τόξο. Και χτύπησε κέντρο! Ωραίος.

"ΠΡΑΣΙΝΑ" ΓΕΝΕΘΛΙΑ Ο ΕΜΠΟΚΟΥ

Τα 25 του χρόνια έκλεισε ο Πολ-Ζοσέ Εμποκού. Ο άσος του Τριφυλλιού κάλεσε λίγους και εκλεκτούς φίλους και έσβησε τα κεράκια σε μια "πράσινη" τούρτα. Εκεί ήταν και ο κολλητός του στον Παναθηναϊκό, Ουσμάν Κουλιμπαλί, καθώς και οι γυναίκες τους.

Μπορεί να βρίσκεται μακριά ο Γουακάσο, όμως δεν ξέχασε τον παλιόφιλό του και του ευχήθηκε για τα γενέθλιά του.

ΤΗN ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΕ ΒΡΕΤΟ Ο ΟΥΑΡΝΤΑ

Έχει μπει για τα καλά στην ελληνική πραγματικότητα το Αμρ Ουάρντα. Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ περνάει όμορφα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και φαίνεται πως είναι λάτρης της ελληνικής μουσικής. Την ώρα που πήγαινε στην προπόνηση πάντως επέλεξε να ακούσει Ηλία Βρεττό.

ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ

Την τρέλα του Κώστα Φορτούνη με το μπάσκετ την ξέραμε. Υπάρχει όμως ακόμη ένας συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό που του αρέσει πολύ το άθλημα και δεν είναι άλλος από τον Αντρέ Μάρτινς. Ο Πορτογάλος βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (19/4) στο ΣΕΦ και είδε από κοντά τη νίκη των "ερυθρόλευκων" κόντρα στην Εφές.

Ο ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΡΟΜΠΕΡΤΟ

Ζει τον έρωτά του με την Μισέλ και δεν σταματάει να το δείχνει. Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Ρομπέρτο, μπορεί να μην διανύει την καλύτερη περίοδο στο αγωνιστικό κομμάτι, ωστόσο στα προσωπικά του είναι καλύτερα από ποτέ. Φαίνεται κι από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο instagram.

Το ξέσπασμα Μανωλά, τα "πράσινα" γενέθλια κι ο ερωτευμένος

ΤΟ ΕΖΗΣΕ ΑΓΡΙΑ Ο ΚΡΑΟΥΤΣ

Για δες τον Πίτερ Κράουτς! Ο αγαπητός Άγγλος επιθετικός της Στόουκ είναι τρελός φαν του συγκροτήματος Kasabian και τα "έσπασε" στη συναυλία τους. Ήπιε τις μπύρες του και βγήκε μπροστά χορεύοντας έξαλλα.

Το ξέσπασμα Μανωλά, τα "πράσινα" γενέθλια κι ο ερωτευμένος
Το ξέσπασμα Μανωλά, τα "πράσινα" γενέθλια κι ο ερωτευμένος

Πάντως δεν τον είδαμε να έχει μαζί την σούπερ σέξι σύζυγό του, Άμπεϊ Κλάνσι.

Το ξέσπασμα Μανωλά, τα "πράσινα" γενέθλια κι ο ερωτευμένος

News 24/7

24MEDIA NETWORK