Το ξέσπασμα του Ριβάλντο: "Είμαι ντροπιασμένος από την πορεία του Ολυμπιακού"

Το Retro Sories επανέρχεται και σας θυμίζει το... ξέσπασμα του Ριβάλντο πριν από δέκα χρόνια όταν ακόμη ο Βραζιλιάνος φορούσε την φανέλα του Ολυμπιακού. Τι ακριβώς είχε πει ο "Ρίμπο", γιατί έφτασε στα άκρα, ποια ήταν η αφορμή και τι είχε γράψει το "μπλε" σάιτ;

Το ξέσπασμα του Ριβάλντο: "Είμαι ντροπιασμένος από την πορεία του Ολυμπιακού"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αυτή τη φορά γυρίζουμε το χρόνο δέκα χρόνια πίσω και πηγαίνουμε στις 25 Οκτωβρίου του 2006! Ήταν ένα απλό, συνηθισμένο απόγευμα Τετάρτης, όταν ο Ριβάλντο, ο οποίος τότε αγωνιζόταν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αποφάσισε να ταράξει τα νερά με τις δηλώσεις που έκανε.

Τι είχε πει; Ότι είναι ντροπιασμένος (!!!) από την πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και ότι το να κατακτάς το ελληνικό πρωτάθλημα και το κύπελλο είναι πολύ λίγο! Εκείνη την περίοδο οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονταν στους ομίλους του Champions League μαζί με Βαλένθια, Σαχτάρ και Ρόμα και είχαν ξεκινήσει με 2 ήττες και μια ισοπαλία στα πρώτα τρία παιχνίδια. Κάπως έτσι ήρθε και το ξέσπασμα του "Ρίμπο".

Θυμηθείτε τι είχε γράψει τότε το Contra.gr:

Το ξέσπασμα του Ριβάλντο: "Είμαι ντροπιασμένος από την πορεία του Ολυμπιακού"

Παρέμβαση με δήλωσή του στο επίσημο site του έκανε την Τετάρτη ο Ριβάλντο . Ο Βραζιλιάνος άσοςδήλωσε ότι είναι ντροπιασμένος από την πορεία του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκκαι τόνισε ότι είναι πολύ λίγο να είσαι πρωταθλητής και Κυπελλούχος στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η δήλωση

Θα ήθελα να πω σε όλους τους φιλάθλους και τους οπαδούς του Rivaldo και του Ολυμπιακού πως αν εξαρτηθεί από εμένα, θα δώσω τα μέγιστα στην προσπάθεια πρόκρισης της ομάδας στο Champions League και εαν αυτό δεν γίνει, να προκριθούμε στο κύπελλο UEFA.

Κοιτάζω σε ό,τι κάνω, τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στις συνεντεύξεις , να είμαι ειλικρινής και να ψάχνω το καλύτερο για τον Ολυμπιακό.

Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ λυπημένος, για να μην πω ντροπιασμένος, από την όλη μας παρουσία στο Champions League, με την όλη δομή του Ολυμπιακού και την υποστήριξη όλων των φιλάθλων.

Δεν μπορούμε να βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση στο ευρωπαϊκό κύπελλο. Εγώ, ιδιαιτέρως, πιστεύω πως είναι πολύ λίγο το να είσαι πρωταθλητής Ελλάδος και κυπελλούχος και για αυτό έχω τη νοοτροπία του νικητή και πιστεύω πως δεν είναι ανάγκη να προσλάβουμε πολύ ακριβούς παίκτες, γιατί δεν είναι πάντα οι πιο ακριβοί οι πρωταθλητές.

Έχουμε καλούς παίκτες, αλλά πρέπει να αποκτήσουμε την νοοτροπία του νικητή και να μην ικανοποιούμαστε με το να βγαίνουμε πρωταθλητές Ελλάδος, γιατί θεωρητικά είναι πιο εύκολο, διότι έχουμε εξαιρετική δομή και πρέπει να είμαστε μεγάλοι και στην Ευρώπη για να μπορέσουμε να δώσουμε μία παραπάνω χαρά στους φιλάθλους.

Δούλεψα πολύ για να φτάσω εδώ που είμαι και για αυτό εαν κάποια άτομα δεν θέλουν να προστατέψουν το όνομά μου, εγώ ο ίδιος θα το κάνω.Συγνώμη εαν κάποιοι πιστεύουν πως είμαι λάθος. Σας ευχαριστώ για την προσοχή και να ξέρετε πως έχω μία ιδιαίτερη στοργή για τον Ολυμπιακό και για την Ελλάδα που μου έδωσε τρία παιδιά Έλληνες και λυπάμαι πολύ που αυτή θα είναι η τελευταία μου χρονιά.

Υ.Γ. Για αυτούς που με κριτικάρουν: σε όλη μου την καριέρα ποτέ δεν φοβήθηκα την πίεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αποκλειστική συνέντευξη του Κυριάκου Καραταΐδη στο Contra.gr: Ο δικός του Ολυμπιακός

News 24/7

24MEDIA NETWORK