Το Ζέεφελντ και τα... άλλα στο μικροσκόπιο του Μαϊστόροβιτς

Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς βρίσκεται στο εξωτερικό κάνοντας μια πρώτη… έρευνα αγοράς για το αθλητικό κέντρο που θα προετοιμαστεί η ΑΕΚ για τη νέα σεζόν το προσεχές καλοκαίρι.

Το Ζέεφελντ και τα... άλλα στο μικροσκόπιο του Μαϊστόροβιτς

O τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς ταξίδεψε με προορισμό την Ολλανδία προκειμένου να δει κάποια από τα υποψήφια αθλητικά κέντρα που θα φιλοξενήσουν την προετοιμασία της «Ένωσης» το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Σουηδός θα συνεχίσει την περιοδεία του στο εξωτερικό και σε Αυστρία-Πολωνία. Ένα από τα υπόλοιπα υποψήφια αθλητικά κέντρα που παίζουν είναι αυτό του Ζέφεελντ (στο οποίο έχει αδυναμία ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Ντούσαν Μπάγεβιτς) αλλά πιθανότητες συγκεντρώνει και εκείνο του Κίελτσε της Πολωνίας, όπου η ΑΕΚ προετοιμάστηκε πέρσι.

Η σκέψη που υπάρχει και παίζει ρόλο στα γεγονότα, είναι να υπάρχει δυνατότητα να δοθούν δυνατά τεστ κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, κάτι που δεν έγινε την περασμένη σεζόν.

Η ΑΕΚ έδωσε το πρώτο της δυνατό ματς στο πρώτο επίσημο (με τη Σεντ Ετιέν) και αυτό ήταν κάτι που σε κάθε περίπτωση δεν προσμετράται στα θετικά. Βέβαια, καθοριστική σημασία στην παραπάνω παράμετρο παίζουν οι ημερομηνίες, κάτι για το οποίο είναι ακόμα νωρίς.

A.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK