Ο τυφλός και κουφός φίλαθλος που ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ το "Καμπ Νόου"!

Μέσι, Σουάρες και Κοουτίνιο προσέφεραν θέαμα στο χορτάρι του "Καμπ Νόου" κόντρα στην Τζιρόνα όμως δεν ήταν οι μόνοι που κέρδισαν το χειροκρότημα αφού στις εξέδρες έκλεψε την παράσταση ένα ζευγάρι θεατών. Ο ένας ήταν τυφλός και κουφός όμως χάρη στο φίλο του και έναν ειδικό ξύλινο πίνακα μπορούσε να αισθανθεί τι γινόταν στο γήπεδο (PHOTOS+VIDEOS).

Ο τυφλός και κουφός φίλαθλος που ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ το "Καμπ Νόου"!

Η αποθέωση της ψυχής, της φιλίας, του ανθρώπινου μεγαλείου. Οι Κολομβιανοί Χοσέ Ρίτσαρντ και Θέσαρ Ντάθα βρέθηκαν το Σάββατο στην Βαρκελώνη, προσκεκλημένοι της Μπαρτσελόνα για να ζήσουν από κοντά την μαγεία του αγώνα πρωταθλήματος των "μπλαουγκράνα" κόντρα στην Τζιρόνα ( 6-1 το τελικό σκορ ), και κατάφεραν με την ιστορία τους να συγκινήσουν όλο τον κόσμο.

Πώς; Ο πρώτος είναι τυφλός και κουφός όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να ζήσει την εμπειρία του να βρεθείς σε αυτό το επιβλητικό γήπεδο αφού ο δεύτερος, πέρα από επιστήθιος φίλος του, έπαιξε το ρόλο του "διερμηνέα".

Χρησιμοποίησε έναν ξύλινο πίνακα που αναπαραστούσε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και ενημέρωνε τον φίλο του για το τι γινόταν μέσω ενός συστήματος επικοινωνίας με σήματα. Πραγματικά συγκινητικό!

Ο Χοσέ Ρίτσαρντ είχε εκ γενετής πρόβλημα με την ακοή μέχρι να την χάσει οριστικά στην ηλικία των 9 ετών ενώ στην ηλικία των 15 έχασε πλήρως και την όρασή του, γεγονός που άλλαξε δραματικά τη ζωή του.

"Προσπάθησα να αυτοκτονήσω. Ο Θεός μου έδωσε δύναμη να παλέψω και να ξεπεράσω τη διαφορετικοτητά μου. Ο Θέσαρ είναι ο διερμηνέας μου, ο οδηγός μου και ο αδερφός μου", δήλωσε στην μαδρινέλικη "Marca", αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι οι δυο τους υποστηρίζουν ομάδες που έχουν μεγάλη έχθρα στην πατρίδα τους: ο ένας είναι φαν της Μιλιονάριος και ο άλλος της Σάντα Φε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK