Τον ήθελε η ΑΕΚ και "κλείνει" στην Α.Ε. Καραϊσκάκης

Πριν περίπου δύο χρόνια η ΑΕΚ επιθυμούσε να εντάξει στο ρόστερ της τον Γιάννη Λουκίνα του Ηρακλή, όμως τα έφερε έτσι η μοίρα που τώρα ο Έλληνας φορ ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Άρτας.

Τον ήθελε η ΑΕΚ και "κλείνει" στην Α.Ε. Καραϊσκάκης
EUROKINISSI

Από το 2014 όταν και αγωνιζόταν στον Ηρακλή, ο Γιάννης Λουκίνας είχε φτιάξει πολύ καλό όνομα στην Ελλάδα. Αγωνίστηκε σε 28 ματς της Super League Σουρωτή, 89 της Stoiximan.gr Football League, καθώς και 18 Κυπέλλου, αλλά τον Αύγουστο με όλα αυτά που συνέβησαν και συνεχίζουν να συμβαίνουν στον Γηραιό, έμεινε ελεύθερος.

Πλέον στα 26 του η καριέρα του φαίνεται πως παίρνει καθοδική πορεία. Το 2015 'έπαιζε" δυνατά για την ΑΕΚ που μόλις είχε ανέβει στην πρώτη κατηγορία. Ο νεαρός τότε Λουκίνας είχε πραγματοποιήσει τρομερή χρονιά στη δεύτερη κατηγορία με 14 γκολ σε 28 ματς και μόνο τυχαίο δεν ήταν το γεγονός πως... σφάζονταν ομάδες στα πόδια του.

Ο Ηρακλής δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να τον πουλήσει μιας και αποτελούσε ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά του στοιχεία, όμως να που δύο χρόνια μετά όλα άλλαξαν. Ο Λουκίνας τώρα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ έχει συμφωνήσει σε όλα με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, που μόνο στα... αρχικά θυμίζει ΑΕΚ.

Η ομάδα της Άρτας θα αγωνιστεί στην Stoiximan.gr Football League, αλλά δεν είναι κι από τις πιο δυνατές της κατηγορίας.

Γ. Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK