Τον Μάνταλο η ΑΕΚ τον θέλει όρθιο και με το περιβραχιόνιο στο μπράτσο!

Απόλυτα στοχευμένη η ανάρτηση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ για τον Πέτρο Μάνταλο. Δείτε τι ανέβασε η Ένωση ακριβώς μετά την ολοκλήρωση του χειρουργείου στο αριστερό γόνατο του άτυχου ποδοσφαιριστή.

Τον Μάνταλο η ΑΕΚ τον θέλει όρθιο και με το περιβραχιόνιο στο μπράτσο!
EUROKINISSI

Ούτε κλάμα ούτε οδυρμός. Δυστυχώς τραυματισμοί όπως του Πέτρου Μάνταλου συμβαίνουν στον αθλητισμό και σημασία έχει να βγαίνεις πιο δυνατός από τη δοκιμασία αυτά. Αυτό ακριβώς περιμένει η ΑΕΚ από τον διεθνή μεσοεπιθετικό. Να σταθεί ξανά στα πόδια του, γερός και δυνατός, να φορέσει το περιβραχιόνιο στο αριστερό χέρι του και να ηγηθεί στο χορτάρι.

Η φωτογραφία που επέλεξε για την ενημέρωση πως στην επέμβαση όλα πήγαν βάσει ιατρικού προγραμματισμού με την αρθροσκοπική αποκατάσταση πρόσθιου χιαστού και τη συρραφή έσω μηνίσκου δεν τον είχε λαβωμένο στο χορτάρι ή πάνω στο φορείο. Τον είχε όρθιο! Όπως τον έχουν ανάγκη οι "κιτρινόμαυροι".

Η ατάκα δε "αρχηγέ" τού δίνει ακόμη περισσότερη δύναμη να παλέψει με τον ίδιο τον εαυτό του για να επιστρέψει στην κατάσταση που ήταν προηγουμένως. Όπως το έχει κάνει ήδη μια φορά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK