Τον Ουάρντα και τα μάτια τους έχουν στον Ατρόμητο!

Τον Αμρ Ουάρντα στον Ατρόμητο τον έχουν από κοντά. Για την ακρίβεια από πολύ κοντά! Δύο περιστατικό από το παιχνίδι των Περιστεριωτών με τον Πανιώνιο αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

H μέχρι στιγμής εξαιρετική απόδοση που έχει ο Αμρ Ουάρντα στα ματς του Ατρομήτου σε πρωτάθλημα και Κύπελλο προφανώς και δεν είναι τυχαία. Εχει έρθει με πολύ κόπο του ίδιου παίκτη αλλά και των ιθυνόντων της ομάδας που τον έχουν πάντα από κοντά.

Δύο χαρακτηριστικά παράδειγματα προέκυψαν μόνο στο παιχνίδι του Ατρομήτου με τον Πανιώνιο στο γήπεδο του Περιστερίου το Σάββατο. Στο πρώτο, ο Ουάρντα "αρπάζεται" με αντίπαλο στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου. Αμέσως, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, τον φωνάζει ο Κάναντι κοντά του και κάτι του ψιθυρίζει στο αυτί. Τον ακούει προσεκτικά Αιγύπτιος και γυρίζει στο ματς.

Μετά το παιχνίδι, στα αποδυτήρια, οι πάντες ψάχνουν άνθρωπο να συνοδεύσει τον Ουάρντα στο σπίτι του. Τον πλησιάζει και ο πρόεδρος Γιώργος Σπανός και τον ρωτάει πότε ενσωματώνεται στην Εθνική του ομάδα. "Αυριο" του απαντά ο Αιγύπτιος άσος και αμέσως τον παραλαμβάνει άνθρωπος του Ατρομήτου για να τον οδηγήσει έξω. Πριν φύγει, ο Γιάννης Αγγελόπουλος τον συμβουλεύει να φορέσει το μπουφάν του!

Μην απορείτε καθόλου: Ολοι οι παίκτες είναι παιδιά και κάποιοι από αυτούς, όπως ο Ουάρντα, ακόμη πιο...παιδιά. Και στον Ατρόμητο αυτό το θυμούνται από την εποχή του Μήτρογλου που τον είχαν επίσης μη στάξει και μη βρέξει.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK