Τον πυρετό του δεν έδινε…
(dlbox)
Πρόκληση
Αν και ψήνομαι στον πυρετό δεν μπορούσα να μη γράψω τη στήλη μετά από τέτοιο γλέντι του Πανσερραϊκού στον Παναθηναϊκό. Ήταν μεγάλη η πρόκληση…
(/dlbox)(dlbox) Το πρόβλημα στον Παναθηναϊκό φαίνεται να είναι η δημιουργία. Από την αρχή της σαιζόν όποτε οι πράσινοι θέλανε να πάρουν μία νίκη, δηλαδή να πετύχουν γκολ, άρα να δημιουργήσουν φάσεις απέτυχαν.
Αυτή η ομάδα ξέρει να παίζει καλά όταν θέλει να πάρει αποτέλεσμα και να βασιστεί στην αμυντική της λειτουργία. Θυμηθείτε όλα τα μεγάλα ματς φέτος του Παναθηναϊκού και πείτε μου που έπαιξε δημιουργικό ποδόσφαιρο. Ακόμα και στο 3-0 με τον ΠΑΟΚ τα γκολ βγήκαν από στημένες μπάλες. (/dlbox)(dlbox)
Μπράβο πάντως στις Σέρρες που πήραν με πολύ μαγκιά την πρόκριση. Έπαιξαν μπάλα, πέτυχαν 3 γκολ και δεν άρχισαν τους ψευτοτραυματισμούς από το 0-1. (/dlbox)(dlbox)
Σφαγή
Για τον αγώνα στο Καραϊσκάκη τι να πω; Δίκαια φωνάζει ο ΠΑΟΚ, αλλά εάν οι παίκτες του δεν έχαναν κλασικές ευκαιρίες και με αυτή τη διαιτησία θα είχαν προκριθεί. Ο Ολυμπιακός ήταν βελτιωμένος, ενώ ο Σάντος για μία ακόμη φορά δεν τα κατάφερε σε ένα κρίσιμο ματς. (/dlbox)(dlbox)
Δεν πρόλαβε να κλείσει μήνα η «Center For» και
ανέστειλε την κυκλοφορία της. Κρίμα για τους συνάδελφους που δεν είχαν προλάβει να υπογράψουν τις συμβάσεις πρόσληψης. (/dlbox)(dlbox)
Εκεί που γίνεται πανικός είναι στον Alpha. Πήραν οι Γερμανοί του RTL το κανάλι και τώρα θέλουν να διώξουν όλον τον κόσμο. Αυτός που φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης είναι ο Κοντομηνάς που δεν εξασφάλισε το μέλλον των εργαζομένων.
Γιατί αυτός φόρτωσε με (εάν είναι) υπεράριθμους εργαζόμενους τον σταθμό. Το να βγάζει ανακοίνωση ή να μη δίνει το παρών σε ένα Δ.Σ. δε λέει κάτι. Εδώ πρέπει να δούμε και την ΕΣΗΕΑ εάν κάνει κάτι…(/dlbox)(dlbox) Μια που θυμήθηκα την ΕΣΗΕΑ, θα ασχοληθεί άραγε με τον δημοσιογράφο που διορίστηκε σε ΔΣ νοσοκομείου; (/dlbox)(dlbox)
Μήπως μπορώ και εγώ κ. Αβραμόπουλε να διοριστώ σε ένα νοσοκομείο…ξέρω από ιατρική. Μικρός είχα ντυθεί γιατρός. Δε ντρεπόμαστε λίγο…
(/dlbox)(dlbox) Γιατί άραγε ξαφνικά ενδιαφέρθηκε για την Ολυμπιακή η Aegean; Μάλλον ανησύχησε με τις κινήσεις που σχεδιάζει ο Βγενόπουλος να κάνει εάν πάρει η MIG την εταιρεία. (/dlbox)(dlbox) Θα είχαμε καταλάβει ότι υπάρχει οικονομική κρίση στη χώρα μας εάν δεν βλέπαμε δελτία ειδήσεων; Γιατί κάτι μου λέει ότι ακόμα δεν έχει έρθει προς τα εδώ. (/dlbox)(dlbox) Είναι τραγικό να βλέπεις το ΠΑΣΟΚ – που θεωρητικά πρέπει να έχει καθαρό μυαλό – όχι μόνο να αρνείται τη συναίνεση, αλλά να μην έχει να προτείνει κάτι για τη λύση του προβλήματος. Το να λες συνέχεια «όχι» είναι εύκολο, το να βρίσκεις λύσεις είναι το δύσκολο. Ιδίως τώρα που η… μπόρα που έρχεται θα είναι δυνατή. Γιατί εάν ήταν μάγκας ο Παπανδρέου θα έλεγε:
”
Συναίνεση, θέλετε; Ωραία. Για να την έχετε πρέπει να κάνουμε αυτά τα πράγματα στην οικονομία και για να είμαστε σίγουροι ότι θα γίνουν θα βάλουμε υπουργό οικονομίας ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής“. (/dlbox) (dlbox)
Διαγωνισμός
Ο Πρόδρομος Καϊτατζής κέρδισε τα 2 μπουκάλια Johnnie Walker Green Label 15 Y.O. Malt oυίσκι και έναν υγραντήρα 50 πούρων προσφορά της κάβας
Αρίων. Μείνετε συντονισμένοι γιατί θα ακολουθήσει νέος… απολαυστικός διαγωνισμός, μόνο – όμως – για τους φίλους μου στο facebook. (/dlbox)(dlbox)
Σκοτεινός και στο facebook!!! Σας περιμένω λοιπόν ως
O Skoteinos O Skoteinos. (/dlbox) (dlbox)
Επικοινωνία
Και μην ξεχνάτε… Σχόλια, ειδήσεις που δεν θα δείτε πουθενά να σας δημοσιεύουν και παρατηρήσεις δεκτές από όλους στο [email protected]
(/dlbox)