"Τοποθετήθηκε" και ιντριγκάρει ο Τζαβέλλας

Για πρώτη φορά μετά τον υποβιβασμό του στην β' ομάδα του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Τζαβέλλας... μίλησε με μια άκρως αινιγματική και ιντριγκαδόρικη ανάρτησή του στο instagram, η οποία σήκωσε θόρυβο και μάζεψε εκατοντάδες likes λόγω... "Καραίσκάκης" και 3 "ερυθρόλευκων" (νυν και πρώην)!

"Τοποθετήθηκε" και ιντριγκάρει ο Τζαβέλλας

Ήταν 29 Νοεμβρίου όταν με απόφαση του Βλάνταν Ιβιτς ο ΠΑΟΚ ανακοίνωνε πως ο Γιώργος Τζαβέλλας θα προπονείται με την β' ομάδα και τον Πάμπλο Γκαρσία μέχρι νεωτέρας. Κάτι που στοχοποιούσε τον Έλληνα αμυντικό, σε σχέση με όσα... φοβερά και τρομερά είχε πει το προηγούμενο βράδυ ο Σέρβος κόουτς στην συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 3-4.

Από τότε έγιναν, ακούστηκαν, γράφτηκαν πάρα πολλά... Από το ραντεβού του με τον Ιβαν Σαββίδη που κατέληξε σε ένταση και διακόπηκε, την εισαγγελική έρευνα, τις άδειες που εξασφαλίζει ο διεθνής Έλληνας αμυντικός και παραμένει στην Αθήνα, την πρόθεση του να μηνύσει τον Ίβιτς, την προοπτική της ΑΕΚ ή του Παναθηναϊκού μέχρι και το πως θα λυθεί το συμβόλαιό του με τον "δικέφαλο", το οποίο είχε ανανεωθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο ως το 2019!

Στο διάστημα των δύο εβδομάδων που πέρασε από τότε, ο Γιώργος Τζαβέλλας επέλεξε τον δρόμο της...σιωπής. Με αποχή ακόμη κι από την πλέον αγαπημένη του δραστηριότητα μετά την μπάλα, δηλαδή την ενασχόλησή του με τα social media.

Όλα αυτά μέχρι σήμερα αφού πριν από λίγη ώρα ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram μια αινιγματική φωτογραφική σύνθεση που θα προκαλέσει μεγάλη κουβέντα και μάζεψε αμέσως εκατοντάδες... likes.

Τι απεικονίζει; Τον πανηγυρισμό του στο "Καραϊσκάκης", μετά την γκολάρα του (... μπάζερ μπίτερ) με την Βοσνία, όπου τρέχει μαζί με τους Φορτούνη, Μήτρογλου, Σάμαρη. Με τη συγκεκριμένη φωτογραφία να είναι τοποθετημένη πάνω σε κάτι που μοιάζει αλλά δεν είναι κοντέρ, με τη βελόνα του στο σημείο μηδέν!

Η... εύκολη ερμηνεία της εν λόγω "διφορούμενης" σύνθεσης είναι πως "μηδένισε" στον ΠΑΟΚ και πλέον πάει για...άλλες πολιτείες, με μοναδικό δεδομένο την Εθνική Ελλάδας. Η ίντριγκα ασφαλώς και έχει να κάνει με την επιλογή της φωτογραφίας όπου... συμπρωταγωνιστούν ένας νυν και δύο πρώην "ερυθρόλευκοι", στο γήπεδο- κάστρο του Ολυμπιακού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK