Τώρα δεν είναι... Σφαλιαρόπουλος!

Ο Σπυριάρης γράφει για τις κωλοτούμπες που έρχονται. Μέχρι βέβαια τις επόμενες. Τελικά θέλει μεταγραφή ο Ολυμπιακός; Χρειάζεται προσθήκη; Τι έχουν στα σκαριά οι πρωταθλητές και θα... σκάσει σύντομα;

Τώρα δεν είναι... Σφαλιαρόπουλος!

Αυτή την ώρα που γράφει ο Σπυριάρης τη στήλη του, οι ερυθρόλευκοι μοιάζουν στα μάτια των οπαδών τους με ομαδάρα. Τα χαμόγελα επέστρεψαν, τα όνειρα για κάτι μεγάλο επίσης.

Κι όμως. Είναι ακόμα Οκτώβρης. Ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα για την πρωτιά στην κανονική περίοδο, αλλά δεν πήρε κανένα τίτλο. Ούτε καν σοβαρό προβάδισμα για τίτλο. Εδώ και χρόνια τα πρωταθλήματα κρίνονται στα πλέι οφ, στους τελικούς.

Η έδρα σπάει με ευκολία, άρα είναι πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε οτιδήποτε.Πάμε παρακάτω. Ένα πράγμα κέρδισε ο Ολυμπιακός από το ματς στο ΣΕΦ. Χρόνο. Μπόλικο χρόνο. Για να δουλέψει με ηρεμία και να διώξει τη γκρίνια... Διότι μια ήττα έγινε στη Μαδρίτη και ο κόσμος βγήκε στα... κάγκελα.

Αν ερχόταν κακό αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό, τα πράγματα θα γίνονταν πολύ, πολύ δύσκολα. Τώρα όμως τα δεδομένα άλλαξαν. Ο Ολυμπιακός όχι μόνο νίκησε, αλλά πέτυχε τη μεγαλύτερη διαφορά στο ΣΕΦ, σε ματς κανονικής περιόδου.

Στο ΣΕΦ μόνο μία φορά ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει με μεγαλύτερη διαφορά από τους 25 πόντους. Το 1996 στον πέμπτο τελικό, στην περίφημη 35αρα. Συνεχίζουμε. Ο Ολυμπιακός είχε και σέντερ (Μπιρτς και Μιλουτίνοφ έκαναν μια χαρά τη δουλειά τους, ο Γιανγκ σε 5 λεπτά έκανε αισθητή την παρουσία του) και πάουερ φόργουορντ.

Ο Πρίντεζης ήταν φοβερός, ο Παπαπέτρου ήρθε από τον πάγκο και έδωσε λύσεις. Εχει και παίκτη πίσω από τον Σπανούλη (ο Γκριν είχε 14 πόντους εν μέσω αποθέωσης), ο Λοτζέσκι έβαλε τα τρίποντα. Ο Μάντζαρης ήταν κομπιούτερ και φοβερός στην άμυνα, ο Χάκετ συνέχισε το έργο του.

Ο Παπανικολάου έδωσε ενέργεια και έπαιξε άμυνα για σεμινάριο, ο Σπανούλης βοήθησε πάρα πολύ κι ας μην φαίνεται στα νούμερα. Βασικά φαίνεται κάπου. Στο +22 του Ολυμπιακού όσο ο αρχηγός ήταν στο παρκέ. Κανείς συμπαίκτης του δεν είχε καλύτερο αριθμό... Ούτε καν ο Πρίντεζης, που είχε +21.

Όσο για τον Σφαιρόπουλο; Μια χαρά προετοίμασε τον Ολυμπιακό, μια χαρά ήταν και το κοουτσάρισμα. Ούτε... Σφαλιαρόπουλος, ούτε τίποτα. Μέχρι να ξαναχάσει βέβαια. Ως τότε; Το πρόβλημα θα βρίσκεται στον Παναθηναϊκό...

ΥΓ.: Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για ηχηρή ενίσχυση. Λεπτομέρειες προσεχώς...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Ολυμπιακός έκανε πλάκα στο πρώτο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

News 24/7

24MEDIA NETWORK