Τόσα ζήτησε ο Μπουρούσης από τη Μακάμπι

Διαβάστε τα τελευταία δεδομένα για τον Γιάννη Μπουρούση. Τα λεφτά που ζήτησε από τη Μακάμπι και η Εφές που είναι στο κόλπο.

Τόσα ζήτησε ο Μπουρούσης από τη Μακάμπι
Μπουρούσης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο καλύτερος "ψηλός" της Ευρώπης, Γιάννης Μπουρούσης, δέχτηκε κρούση από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και στις συζητήσεις που είχε η πλευρά του παίκτη με τους Ισραηλινούς, ενημέρωσε πως το ποσό που ζητάει είναι 1,4 εκ. ευρώ το χρόνο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Contra.gr, η πλευρά της Μακάμπι άκουσε τα "θέλω" του παίκτη (2.11) και θα πράξει ανάλογα με το προγραμματισμό των ανθρώπων της.

Την ίδια ώρα πάντως ο MVP στην ACB φέρεται να βρίσκεται πιο κοντά στην Εφές, λόγω της παρουσίας του Βέλιμιρ Περάσοβιτς στον πάγκο της τουρκικής ομάδας. Προπονητή που εμπιστεύεται απόλυτα και ξέρει πώς να τον διαχειρίζεται εντός και εκτός παρκέ.

Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί διακριτικά τις κινήσεις του Γιάννη Μπουρούση και τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσει εάν θα μπει σε διαδικασία προσφοράς. Η αλήθεια είναι ότι τόσο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος όσο και ο Αργύρης Πεδουλάκης τρέφουν απεριόριστη εκτίμηση στον αθλητή και γνωρίζουν ότι με την απόκτησή του οι "πράσινοι" θα κάνουν το μεταγραφικό "μπαμ" της χρονιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αποκλειστικό: Ο Μαρακάκης πάει να σώσει τον Λάσμε!

News 24/7

24MEDIA NETWORK