Τούρκικο... φέσι για Ροντρίγκες

Τι ακριβώς ισχύει με τη μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες στη Γαλατάσαραϊ; Τι έχει εισπράξει ο ΠΑΟΚ ποιο το ποσό που... καθυστερεί;

Τούρκικο... φέσι για Ροντρίγκες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Γαλατάσαραϊ ήταν φερέγγυα όταν έδωσε τα χέρια με τον ΠΑΟΚ για χάρη του Γκάρι Ροντρίγκες, καθώς τα χρήματα που είχαν συμφωνηθεί να δοθούν ως προκαταβολή για την μεταγραφή, εμφανίστηκαν στους λογαριασμούς της ασπρόμαυρης ΠΑΕ. Έκτοτε όμως... ούτε φωνή, ούτε ακρόαση, ούτε "κασέρι".

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του, έδειξε αυτές τις ημέρες όλη την καλή διάθεση, προκειμένου να διευκολύνει την Γαλατά. Οι Τούρκοι έχουν ήδη αθετήσει μια ημερομηνία πληρωμής δόσης, και για να μην γίνουν δυο οι αθετήσεις, ο ΠΑΟΚ έκανε κίνηση.

Οι ασπρόμαυροι πρότειναν νέες ημερομηνίες για την καταβολή του 1,5 εκ. Ευρώ που θα έπρεπε να είναι δοθεί μέχρι τα μέσα Μαρτίου. Ζήτησαν από την Γαλατά να δώσει 1.000.000 Ευρώ μέχρι τις 20/3 και 500.000 Ευρώ μέχρι τις 20/4. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν πάρει κάποια απάντηση. Περιμένουν, αλλά όχι για πολύ.

Ήδη ο ΠΑΟΚ έχει βάλει νερό στο κρασί του και αν δει πως η Γαλατά δεν ακολουθεί και τη τελευταία πρόταση, τότε δεν αποκλείεται να κινηθεί δικαστικά εναντίον των Τούρκων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK