Τούρκος (χαφ)... Γιαννιώτας του Πολ για την ΑΕΚ!!

Εκτός του Ραντόγια υπάρχει κι άλλη μια ακριβή περίπτωση αμυντικού/κεντρικού χαφ που εξετάζουν οι "κιτρινόμαυροι", ο οποίος μόλις προχθές έμεινε ελεύθερος από την Γαλατά αλά... Γιαννιώτας και είναι ομόσταβλος του τελευταίου αλλά και του... Πιρές στην Rogon του Κουτσολιάκου. Διαβάστε τι ισχύει για τον Τόλγκα Τσιγκέρτσι.

Τούρκος (χαφ)... Γιαννιώτας του Πολ για την ΑΕΚ!!

1. Δεν είναι μόνο ο Ραντόγια, μια ακριβή και πολύ δύσκολη περίπτωση αμυντικού – κεντρικού χαφ , που απασχόλησε το τελευταίο 15ημερο την ΑΕΚ. Από την Τουρκία προέκυψε εσχάτως και ο... Τόλγκα Τσιγκέρτσι!!

2. Τούρκος, γεννημένος και μεγαλωμένος στην Γερμανία, με περάσματα από Βόλφσμπουργκ και Χέρτα, αγορά της Γαλατά αντί 3 εκ. € τον Αύγουστο του 2016, ο οποίος ήρθε σε ρήξη με τον Φατίχ Τερίμ και μόλις προχθές κατάφερε τελικά να μείνει ελεύθερος!

3. Η Γαλατά αρχικά ζητούσε αρκετά χρήματα για πώληση, στην συνέχεια του έβαζε όρους πως θα τον άφηνε ελεύθερο μόνο για ομάδες εκτός Τουρκίας (ήξεραν πως "φλέρταρε" με την Φενέρ) αλλά λίγο πριν το φινάλε του μεταγραφικού παζαριού τον αποδέσμευσε για να γλιτώσει το υψηλό συμβόλαιό του (καθάριζε, χωρίς μπόνους, πάνω από 1,7 εκ. € ετησίως).

4. Μαντέψτε σε ποιο Γραφείο ανήκει ο Τόλγκα Τσιγκέρτσι; Στην Rogon του Πολ Κουτσολιάκου! Με τον ομογενή agent να έχει ανοίξει για τα καλά τελευταία την... πόρτα της ΑΕΚ. Μια με την συνεργασία του με τον Γαλανόπουλο, που σύμφωνα με τον μανατζερικό μύθο έγινε με τις ... ευλογίες Μελισσανίδη και εσχάτως με τον Γιαννιώτα!!

5. Κατά κάποιοι τρόπο, λοιπόν, ο Τόλγκα Τσιγκέρτσι κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί περίπτωση... Τούρκου Γιαννιώτα για την ΑΕΚ. Δεν τον ήθελαν στην Γαλατά, πέρασε το... δικό του για την αποδέσμευσή του έστω και τέλη Αυγούστου, είναι ομόσταβλοι και μια Ένωση που ήθελε και είχε ασχοληθεί με τον Τόλγκα πριν ακόμη τις αναμετρήσεις με Βίντι αλλά με την προϋπόθεση να έμενε ελεύθερος (όπως και έγινε)...

6. Ο Τόλγκα Τσιγκέρτσι είναι μέσος που μπορεί να παίξει και δίπλα στον Σιμόες ή και να αντικαταστήσει τον Πορτογάλο ενώ σκοράρει κιόλας έξω από την περιοχή όταν έρχεται σαν τρειλερ...

7. Στο δια ταύτα: η ΑΕΚ εξέτασε την υπόθεση Τόλγκα Τσιγκέρτσι, είναι ελεύθερος οπότε έχει το περιθώριο του Σεπτεμβρίου και μπορεί να ποντάρει στον agent Πολ Κουτσολιάκο, όπως άλωστε και με την περίπτωση του εξτρέμ Πιρές της Χοφενχαιμ. Απο την άλλη βέβαια ο Τολγκά έχει υψηλό συμβόλαιο ενώ πλέον έχει μπει πολύ δυνατά στο παιχνίδι η Φενέρ. Μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες από την τουρκική πιάτσα agent τον θέλουν πλέον να είναι πολύ κοντά στα "καναρίνια" της Κωνσταντινούπολης και με λιγότερα χρήματα από το 1 εκατομμύριο το χρόνο...

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK