Τους κερδίζει με το καλημέρα ο Στόουκς και ετοιμάζεται για Κέρκυρα

Τι και αν είναι πίσω στη φυσική κατάσταση; Ο Αντονι Στόουκς είναι έτοιμος να φορέσει τα ρούχα της δουλειάς και να βοηθήσει τον Απόλλωνα στο ντέρμπι παραμονής με την Κέρκυρα.

Celtic's Anthony Stokes accepts a high ball as Ajax coach Frank de Boer, rear, watches,  during the Champions League Group H soccer match between Ajax Amsterdam and Celtic Glasgow at ArenA stadium in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, Nov. 6, 2013. (AP Photo/Peter Dejong)
Anthony Stokes AP IMAGES

Ο Απόλλων δεν έχει την πολυτέλεια του χαμένου χρόνου και ως εκ τούτου ο Αντονι Στόουκς θα πιάσει αμέσως δουλειά προκειμένου να βοηθήσει την "ελαφρά ταξιαρχία" στη δύσκολη αποστολή του γκολ.

Ο 29χρονος Ιρλανδός στράικερ δεν είναι φυσικά 100% έτοιμος από την πλευρά της φυσικής κατάστασης αλλά η ποιότητά του ήδη "ξεχειλίζει" στις προπονήσεις του Απόλλωνα, γι' αυτό και ο Γιώργος Παράσχος δεν πρόκεται για να το σκεφτεί πολύ.

Ο Στόουκς λοιπόν αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στο μεγάλο ντέρμπι παραμονής του Σαββάτου με αντίπαλο την Κέρκυρα στο Νησί των Φαιάκων έστω και αν δεν έχει τις απαιτούμενες ανάσες.

Ακόμη και ένα μικρό προβληματάκι στη γάμπα (που τον "τσίμπησε" μετά τις πρώτες προπονήσεις) δεν πρόκειται να τον κρατήσει έξω. Ετσι και αλλιώς άλλα πράγματα περιμένει από αυτόν ο Απόλλων, όχι τρεξίματα.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK