Τραυματίες και συλλήψεις
Δύο τραυματισμούς οπαδών του Παναθηναϊκού από οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι τους επιτέθηκαν σε διαφορετικά σημεία με μαχαίρια και τέσσερις συλλήψεις γνωστοποίησε η αστυνομία.
Μια ομάδα ατόμων που επέβαιναν σε μηχανάκια και συνόδευαν το απόγευμα της Κυριακής το πούλμαν του Ολυμπιακού προς το ΟΑΚΑ, στη συμβολή της Κηφισίας με την Κατεχάκη αποκόπηκαν και κατευθύνθηκαν προς το Γαλάτσι.
Στη διαδρομή τους συνάντησαν έναν οπαδό του Παναθηναϊκού, στον οποίο επιτέθηκαν με μαχαίρια με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στο πόδι και να διακομιστεί στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ για τις πρώτες βοήθειες.
Λίγο αργότερα, η αστυνομία ενημερώθηκε και για δεύτερη επίθεση σε μεμονωμένο οπαδό του Παναθηναϊκού που κατευθυνόταν στο ΟΑΚΑ, επίσης με μαχαίρι, ο οποίος τραυματίστηκε και αυτός ελαφρά στο πόδι.
Ακολούθησε η δυναμική επέμβαση της αστυνομίας, οι άνδρες της οποίας κατόρθωσαν να συλλάβουν τέσσερις οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην Γ.Α.Δ.Α.