Τραυματίστηκε στο τένις ο Τσιάρτας

Ο τραυματισμός του Βασίλη Τσιάρτα σε έναν αγώνα τένις και οι ευχαριστίες στον γιατρό που ανέλαβε την αποκατάσταση του προβλήματος που αντιμετώπισε ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ.

Τραυματίστηκε στο τένις ο Τσιάρτας
INTIME SPORTS

O Bασίλης Τσιάρτας έχει αφήσει εδώ και χρόνια τους ποδοσφαιρικούς αγωνιστικούς χώρους ωστόσο δεν εγκατέλειψε τον αθλητισμό σε γενικότερο επίπεδο αφού ασχολείται αρκετές ώρες την εβδομάδα με το τένις.

Σε έναν από τους αγώνες του ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ και της Σεβίλλης είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στον μηνίσκο. Το διάστημα που προηγήθηκε ο Τσιάρτας ακολουθούσε θεραπεία προκειμένου να επανέλθει, κάτι που τελικά συνέβη.

Ο ίδιος με μία γραπτή του δήλωση θέλησε να ευχαριστήσει τον χειρούργο που ανέλαβε την επέμβαση.

Η γραπτή δήλωση του Τσιάρτα: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον χειρούργο ορθοπεδικό, Διονύση Χίσσα, ο οποίος κι επιμελήθηκε την προχτεσινή επέμβαση για την αποκατάσταση ενός σοβαρού προβλήματος στο μηνίσκο μου. Οφείλω δημόσια να αναγνωρίσω την εξαιρετική συμπεριφορά τόσο του γιατρού όσο και σύσσωμου του δυναμικού του νοσοκομείου Metropolitan, την αμέριστη και συνεχή προσοχή και φροντίδα τους, τον απόλυτο επαγγελματισμό και προσήλωση στο πρόβλημα που αντιμετώπισα. Ολοι τους συμβάλλουν στο ν’ αποτελεί το ιατρικό κέντρο του Metropolitan κόσμημα πραγματικό στον χώρο της υγείας, καθιστώντας το εφάμιλλο των καλύτερων του κόσμου".

ΑΚ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK