Τρέλα για Σκόκο στην Αργεντινή, κάνουν λόγο για το καλύτερο γκολ της δεκαετίας!

Ο Νάτσο Σκόκο πέτυχε ένα... διαστημικό γκολ τα ξημερώματα της Κυριακής και έχει τρελάνει ολόκληρη την Αργεντινή. Κάνουν λόγο μέχρι και για το κορυφαίο γκολ τουλάχιστον των τελευταίων δέκα ετών στην χώρα (VIDEO)!

Τρέλα για Σκόκο στην Αργεντινή, κάνουν λόγο για το καλύτερο γκολ της δεκαετίας!

Κλείνοντας τα 33 του χρόνια τον Μάιο και μπαίνοντας στα 34 ο Νάτσο Σκόκο δεν βγάζει πια ολόκληρα ενενηντάλεπτα. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως έχει πάψει να είναι καθοριστικός για την Ρίβερ Πλέιτ. Το αντίθετο συμβαίνει.

Όταν είναι καλά ο Σκόκο, οι "εκατομμυριούχοι" κεντάνε στον αγωνιστικό χώρο. Όταν δεν βρίσκεται σε φόρμα, τότε η Ρίβερ... υποφέρει. Τα ξημερώματα της Κυριακής ο "υδραυλικός" όχι μόνο ήταν σε... Scocco mode, αλλά πέτυχε ένα από τα ωραιότερα γκολ στην ιστορία της Αργεντινής!

Με σλάλομ που θύμισε εποχές... Μαραντόνα ξεπέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, άδειασε και τον τερματοφύλακα για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Από τότε στην Αργεντινή επικρατεί Σκόκο... μανία!

Τα social media δεν σταματούν να αναπαράγουν το γκολ του, ενώ σχεδόν όλοι αναφέρουν πως πρέπει να πάρει το βραβείο Πούσκας για το καλύτερο τέρμα της χρονιάς. Στην πατρίδα του πάντως ήδη το θεωρούν ως το καλύτερο της δεκαετίας και... βάλε.

Δείτε και θα καταλάβετε το λόγο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK