Τριπλή διάψευση από τον Ολυμπιακό!

Κανένα θέμα με Σολντάνο, Αράο και Ζουνγκού δεν υφίσταται σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Πως προσέγγισαν οι αρμόδιοι των «ερυθρολεύκων» τις τρεις περιπτώσεις...

Douglas Coutinho of Brazil's Atletico Paranaense, left, fights for the ball with Willian Arao of Brazil's Flamengo during a Copa Libertadores soccer match at Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, Apr. 12, 2017. (AP Photo/Leo Correa)
Γουίλιαν Αράο AP PHOTO/LEO CORREA

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το βράδυ της Δευτέρας (30/7) από τον Ολυμπιακό, δεν υπάρχει κανένα θέμα Σολντάνο ή Ζουνγκού, καθώς και η παραμικρή διάθεση να ανοίξει ξανά το "κεφάλαιο" Αράο. Συγκεκριμένα, διευκρινίστηκε ότι "δεν υπάρχει κανένα θέμα Σολντάνο. Ούτε μας έχει προταθεί, ούτε έχουμε συζητήσει μαζί του".

Με άλλα λόγια, όλα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για ενδιαφέρον προς τον επιθετικό της Ουνιόν Σάντα Φε δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Αναφορικά με τον Γουίλιαν Αράο της Φλαμένγκο, οι αρμόδιοι του συλλόγου ξεκαθάρισαν ότι αυτό το θέμα έχει κλείσει οριστικά εδώ και μέρες.

Τέλος, από την ΠΑΕ χαρακτήρισαν ως "παραμύθια" τα όσα γράφονται στη Νότια Αφρική για τον Ζουνγκού της γαλλικής Αμιάν. Να θυμίσουμε ότι για τον 25χρονο χαφ γράφηκε στην πατρίδα του μόλις την Κυριακή ότι ο Ολυμπιακός προσφέρει 7 εκατομμύρια για την απόκτησή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK