Τρίζει η καρέκλα του Αλενατόρε Αναστό

Φήμεςστη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι ο Θοδωρής Καρυπίδης έχει έτοιμη την εναλλακτικήλύση, μ' έναν άλλο Νίκο. ΤονΠαπαδόπουλο. Το θέμα-προπονητή στον Άρη,δεν προέκυψε με την ισοπαλία (1-1) στην Καρδίτσα, αλλά από το... φιλικό 4-0 της Λαμίας κι ένα χοντρό επεισόδιο με πρωτοκλασάτο παίκτη. Αποκαλυπτικό παρασκήνιο...

Τρίζει η καρέκλα του Αλενατόρε Αναστό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τρίζει η καρέκλα του Νίκου Αναστόπουλου; Φήμες στη Θεσσαλονίκη αναφέρουν οτι ο Θωμάς Καρυπίδης έχει έτοιμη την εναλλακτική λύση, μ' έναν άλλο Νίκο. Τον Παπαδόπουλο. Το θέμα προπονητή στον Άρη, δεν προέκυψε την Τρίτη με την ισοπαλία (1-1) στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος στη Καρδίτσα. Έχει παρελθόν κι ανατρέχει στη συντριβή απο τη Λαμία με 4-0.

Μπορεί το παιχνίδι να ήταν φιλικό, αλλά η έκταση του σκορ και η εικόνα της ομάδας, έκαναν έξαλλο το αφεντικό του Άρη. Σε πρώτη φάση, τα πυρά είχαν δεχθεί οι ποδοσφαιριστές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είχε μπει ήδη στο κάδρο, ο Αλενατόρε Νικολό. Η άποψη του Καρυπίδη ήταν και παραμένει ότι η ομάδα δεν αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητες του ρόστερ. Ακόμα και στο εκτός έδρας 3-0 με τον Αιγινιακό για το Κυπελλο και πάλι ο Άρης δεν ήταν αυτός που έπρεπε.

Το θέμα - Αναστόπουλου "σέρνεται" από το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι σχέσεις προέδρου-προπονητή, σε προσωπικό επίπεδο, δεν ήταν όπως στη αρχή της συνεργασίας τους. Πέρα από το αποτέλεσμα, ο Άρης είχε μέτρια απόδοση και στην Καρδίτσα. Με τις φήμες, οπως προαναφέραμε, να έχουν ενταθεί τις τελευταίες μέρες, ότι ο Θωμάς Καρυπιδης έχει "σταντ-μπάι" τον Νίκο Παπαδόπουλο που πρόσφατα έλυσε τη συνεργασία του με τον Ηρακλή. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, μιλάνε για επεισόδιο μεταξύ Αναστόπουλου-Τζεμπουρ, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Αυτός ήταν ο λόγος του αποκλεισμού του Αλγερινού φορ απο την αποστολή για το ματς με την Αναγέννηση. Κι όχι ότι δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος. Οι εξελίξεις στον Άρη θα είναι ανάλογες με τα αποτελέσματα, αλλά και την εικόνα της ομάδας, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με τον Αιγινιακό στο "Βικελιδης". Αν δηλαδή ο Αναστόπουλος θα καταφέρει να το γυρίσει και να κερδίσει πέρα από τους τρεις βαθμούς και τις εντυπώσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK