Τρολ για Ρέτσο, δεν ασχολήθηκαν με Φορτούνη!

ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ έμαθε και σας μεταφέρει τι έκανε εντύπωση αλλά και τι σχολίαζαν οι 13 σκάουτς ευρωπαϊκών ομάδων που μαζεύτηκαν στο "Καραϊσκάκης", στο Ελλάδα – Κροατία. Για ποιόν παίκτη ήρθε ο Ισπανός τσιφ σκάουτ της Γιουβέντους και ποιο ματς του πρωταθλήματος Κ17 παρακολούθησε την Κυριακή το μεσημέρι.

Τρολ για Ρέτσο, δεν ασχολήθηκαν με Φορτούνη!
retsos logoria fortounis

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά τουλάχιστον 13 σκάουτς ξένων ομάδων βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής σταVIPτου "Καραϊσκάκης" για το ματς των εθνικών ομάδων Ελλάδας – Κροατίας. Πιθανό να ήταν και περισσότεροι, αλλά το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ μιλάει για εκείνους που... τσέκαρε αφού ουσιαστικά αποτέλεσαν μια μεγάλη παρέα, σχολιάζοντας και ανταλλάσσοντας απόψεις και πληροφορίες.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: μετρήσαμε απεσταλμένους από 5 ιταλικές, 4 γερμανικές, 2 ισπανικές και 2 αγγλικές ομάδες. Με... κορυφαία εκπροσώπηση αυτή της Γιουβέντους, μέσω του Ισπανού τσιφ σκάουτερ της ομάδας, Πάμπλο Λονγκόρια!

Μάλιστα όπως καταφέραμε να μάθουμε ο συγκεκριμένος πολυδιαφημισμένος σκάουτ της Μεγάλης Κυρίας – ξεκίνησε την καριέρα του μόλις στα 21 του χρόνια για λογαριασμό της Νιουκάστλ, ενώ μετά πήγε τεχνικός διευθυντής στην Ουέλβα και δούλεψε σε Αταλάντα, Σασουόλο - είχε έρθει από το Σάββατο στην Αθήνα. Είδε το μεσημέρι της Κυριακής στο Γαλάτσι το ντέρμπι Κ17 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (0-1), το βράδυ τον Μάντζουκιτς ενώ χθεςβρέθηκε στην Θεσσαλονίκη και παρακολούθησε το Ελλάδα – Κροατία (1-1) στις Ελπίδες!!

Να επιστρέψουμε στην... παρέλαση που είχαμε το βράδυ της Κυριακής στο Φάληρο, αποκαλύπτοντας πως εκτός από τον τσιφ σκάουτερ της Γιουβέντους βρέθηκαν και απεσταλμένοι των: Μίλαν - Βερόνα - Σαμπντόρια - Ρόμα, Λεβερκούζεν - Αουγκσμπουργκ - Στουτγάρδης - Αιντραχτ Φρανκφούρτης - Βιγιαρεάλ - Σοσιεδάδ - Νιούκαστλ - Σάντερλαντ.

Στην συντριπτική πλειοψηφία όμως, το ενδιαφέρον όλων αυτών των σκάουετρ, στην συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν βασικά... κροατικό. Γενικότερα δε τα σχόλιά τους για την "γαλανόλευκη" δεν ήταν και τα... καλύτερα. Σας μεταφέρουμε τα πιο "ζουμερά" με ελληνικό ενδιαφέρον, "συμπυκνωμένα" και σε... ελεύθερη μετάφραση:

1ον) "Η Εθνική Ελλάδας έχει μόνο 4 παίκτες υψηλού επιπέδου, τους Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Μήτρογλου, Δώνη (που δεν αγωνιζόταν) και μετά κάποιους καλούς κι αρκετούς μέτριους για ανταγωνιστικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα..."

2ον) "Από την κορυφαία ελληνική 4άδα οι δύο, δηλαδή Μανωλάς – Δώνης, λόγω ηλικίας, μπορούν στο προσεχές μέλλον να πάνε σε τοπ σύλλογο..."

3ον) "Δεν γίνεται η εθνική να μην έχει κλασικό αριστερό μπακ και να είναι ακόμη βασικός κι αναντικατάστατος ο Τζιόλης με αντιπάλους μάλιστα όπως οι Μοντριτς – Ρακιτιτς – Μπρόζοβιτς..."

4ον) "Δεν μπορεί να δόθηκαν 22 εκατομμύρια για τον Ρέτσο αφού ο νεαρός παίκτης δεν δικαιολογεί με τίποτα τέτοια υπεραξία. Και για αυτό ήταν ΜΑΚΡΆΝαπό τα επιτυχημένα (κι...απίστευτα) καλοκαιρινά μεταγραφικάdealγια τον Ολυμπιακό..."

ΥΓ. 1 Το...κερασάκι στη κουβέντα ήταν το... τρολάρισμα για τον Ρέτσο από ξένο σκάουτ, μέσωsmsπου έστειλε κατά την διάρκεια του α' ημιχρόνου σε συνάδελφο του της Λεβερκούζεν!!

ΥΓ. 2 Δεν περνάει απαρατήρητο πως στον συγκεκριμένο κύκλο των σκάουτερς δεν τους έκανε εντύπωση που έμεινε στον πάγκο ο Φορτούνης. Για την ακρίβεια δεν ασχολήθηκαν με την περίπτωσή του. Παρότι πριν από 1,5 χρόνο ήταν από τους πιο "καυτούς" Έλληνες άσους στο εξωτερικό...

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το "To Ευαγγέλιο" στο Facebook.

News 24/7

24MEDIA NETWORK