Tρολάρει ο Δήμαρχος: Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Την ώρα που οι φίλαθλοι της ΑΕΚ έχουν ανοιχτή κόντρα τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας Άρη Βασιλόπουλο για το θέμα του ποδοσφαιρικού γηπέδου, ο ίδιος έδωσε έγκριση για τη δημιουργία γηπέδου... beach volley!

Tρολάρει ο Δήμαρχος: Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο κόσμος της ΑΕΚ αγωνιά για το γήπεδο της ομάδας του ,ο Δήμαρχος... αντιστέκεται σθεναρά και αντί για "Αγιά Σοφιά", φέρνει άμμο στη Φιλαδέλφεια για να κάνει γήπεδο μπιτς βόλεϊ.

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (05/03) το πρωί και κάτω από δρακόντεια μέτρα αστυνομικής προστασίας –μετά τα τελευταία γεγονότα– , στο 14ο και τελευταίο θέμα ημερησίας διάταξης, συζητήθηκε η: "παραχώρηση χρήσης αθλητικού χώρου – γηπέδου και αίθουσας για στέγαση γραφείων και έδρα στον Αθλητικό Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο "ΑΘΗΝΑ".

Το δημοτικό συμβούλιο, καλούνταν να αποφασίσει –κατόπιν εισήγησης της διοίκησης της "Δύναμης Πολιτών"-, την παραχώρηση χρήσηςγια 6 χρόνια, του δημοτικού γηπέδου μπάσκετ που βρίσκεται στη συνοικία Ειρήνης- Κάκαβα στη Νέα Φιλαδέλφεια (δίπλα στο γήπεδο 5×5), στον“Αθλητικό Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο "ΑΘΗΝΑ”, ο οποίος θα το μετατρέψει με δικά του έξοδα σεγήπεδο Beach Volley.

Tρολάρει ο Δήμαρχος: Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια!
© STEVE MAYES 2012

Το γήπεδο θα το λειτουργεί καθημερινά και τις ώρες από 9:00 -14:00 & 17:00 -22:00, με την προϋπόθεση να δίνει τουλάχιστον 2 ώρες την μέρα (εάν ζητηθούν) στον Δήμο για τον μαζικό αθλητισμό. Επίσης, θα παραχωρήσει -σύμφωνα με την εισήγηση της διοίκησης- δημοτική αίθουσα που βρίσκεται στην οδόΒασ. Αλεξάνδρου στη Νέα Φιλαδέλφεια (Άγιος Κοσμάς -κάτω από τις κερκίδες του ανοιχτού γηπέδου Μπάσκετ),για την στέγαση των γραφείων και έδρα του Αθλητικού Συλλόγου "ΑΘΗΝΑ".

Πηγή: fx-news.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK