"Τσάκιζε κόκκαλα" το βλέμμα του Ιμπάρμπο στην παρουσίασή του

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο παρουσιάστηκε από την Sagan Tosu, με τις πρώτες φωτογραφίες που διέρευσαν να μην τον δείχνουν πάντως τόσο... ενθουσιασμένο.

Romas Vasileios Torosidis, right, celebrates with teammates Victor Ibarbo, left, and Miralem Pjanic after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Udinese, at Rome's Olympic stadium, Sunday, May 17, 2015. (AP Photo/Riccardo De Luca)
Romas Vasileios Torosidis, right, celebrates with teammates Victor Ibarbo, left, and Miralem Pjanic after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Udinese, at Rome's Olympic stadium, Sunday, May 17, 2015. (AP Photo/Riccardo De Luca) AP

Η ώρα της παρουσίασης! Μετά την εξάμηνη παρουσία του στον Παναθηναϊκό με τη μορφή δανεισμού που έληξε άμεσα και την επιστροφή του στην Κάλιαρι, ο Βίκτορ Ιμπάρμπο αποχαιρέτησε την Ιταλία, με τους Σαρδηνούς να ανακοινώνουν επίσημα την Τρίτη την παραχώρησή του στην Sagan Tosu.

Ο ομάδα της πρώτης κατηγορίας του ιαπωνικού πρωταθλήματος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Κολομβιανού, υπογράφοντας μαζί του μέχρι το τέλος της σεζόν και έχοντας οψιόν ανανέωσης, ωστόσο δεν ξέρουμε κατά πόσο ο παίκτης είναι ενθουσιασμένος με αυτή την προοπτική.

Σίγουρα θα αισθάνεται άνετα έχοντας για προπονητή τον Μάσιμο Φικαντέντι με τον οποίο συνεργάστηκε και παλαιότερα στην Κάλιαρι με επιτυχία ωστόσο οι πρώτες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από την παρουσίαση μέσω των ιταλικών ΜΜΕ δεν τον έδειξαν και τόσο ενθουσιασμένο.

Λέτε σε λίγους μήνες από τώρα να αναζητήσει νέα ποδοσφαιρική στέγη, κάτι που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια;

O BΙΚΤΟΡ ΙΜΠΑΡΜΠΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK