Τσιάρτας ή Δέλλας για αντι-Νικοπολίδης

Αλλαγές ετοιμάζονται στους πάγκους των Εθνικών ομάδων. Οι δυο βασικοί υποψήφιοι για την Ελπίδων, η "μάχη" για αυτόν της Νέων και η πιθανή διάσωση του Γεωργόπουλου στην Παίδων. Προς "φάγωμα" και ο Τέλης Μπατάκης. Αποκάλυψη του "Ευαγγελίου".

Τσιάρτας ή Δέλλας για αντι-Νικοπολίδης

O Μίκαελ Σκίμπε δεν έχει λόγο να ανησυχεί για την θέση του στην Εθνική Ελλάδας. Δεν ισχύει βέβαια το ίδιο για τους προπονητές των Ελπίδων, Νέων και Παίδων, των οποίων άλλωστε στις στις 30 Σεπτεμβρίου, δηλαδή την Πέμπτη, τελειώνουν όλων οι συμβάσεις...

Μιλάμε δηλαδή για τους πάγκους των Αντώνη Νικοπολίδη, Γιάννη Γκούμα και Βασίλη Γεωργόπουλου. Και μην ξεχνάμε πως στην ηγεσία της ΕΠΟ είναι άλλη διοίκηση, αυτή του Βαγγέλη Γραμμένου που διαδέχθηκε την Επιτροπή Εξομάλυνσης της... FIFA.

Η διοίκηση Γραμμένου έχει ήδη προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, σε διάφορες θέσεις (από την ΚΕΔ μέχρι τη "μετάθεση" της συζύγου του Κύρου Βασσαρα, Ντέπυς Κοξένογλου), χωρίς μέχρι τώρα να "ακουμπήσει" τις Εθνικές ομάδες.

Το "ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ" μεταφέρει, λοιπόν, τι ακούγεται από το ... Αιγάλεω, στο Πάρκο Γουδί για τους Ομοσπονδιακούς τεχνικούς:

Στην Ελπίδων δεν θα συνεχίσει ο Αντώνης Νικοπολίδης. Ίσως και για αυτό ακούστηκε το όνομά του ως υπηρεσιακός κόουτς του Ολυμπιακού, πριν καταλήξει ο Ολυμπιακός στον Τάκη Λεμονή για “αντί- Χάσι. Ποιοι παίζουν δυνατά για αντικαταστάτες του... Έλληνα Κλούνει; Δυο συμπαίκτες του στην ομάδα του Euro2004, οι Βασίλης Τσιάρτας και Τραϊανός Δέλλας!

Φαβορί είναι ο Τσιάρτας, ο οποίος μάλιστα σε εκδήλωση αθλητικής εταιρίας τη Δευτέρα και σε... πείραγμα που δέχτηκε από τον Αποστολάκη για τη "μανατζερική του ιδιότητα", ο Τσιάρτας του απάντησε πως την έχει...καταθέσει!

Στην Εθνική Νέων οι πιθανότητες είναι σε βάρος του Γιάννη Γκούμα για να ανανεωθεί η συνεργασία τους. Σύμφωνα με την ίδια πηγή για την θέση του προορίζεται ο Γιώργος Κορακάκης, που όντως έχει κάνει σπουδαία δουλειά στις υποδομές του Ατρόμητου...

Σε αντίθεση με τους Νικοπολίδη, Γκούμα που φέρεται να τους...φεύγουν από την ΕΠΟ, τη θέση του έχει πιθανότητες να διατηρήσει ο τεχνικός της Εθνικής Παίδων ο Βασίλης Γεωργόπουλος. Η θητεία του έχει θεωρηθεί επιτυχημένη αφού βρίσκεται στην εν λόγω Εθνική από το 2014. Για "φάγωμα" όμως, πάει και ο Τέλης Μπατάκης, που είναι τεχνικός διευθυντής των Σχολών προπονητών της ΕΠΟ. Ποιος προορίζεται για "αντί-Μπατάκης"; Ο Μπάμπης Ζελενίτσας...

News 24/7

24MEDIA NETWORK