Τυχαία δεν έπαιξε ο Αγραβάνης;

Απορία προκάλεσε η επιλογή του Γιάννη Σφαιρόπουλου να μην χρησιμοποιήσει δευτερόλεπτο τον Δημήτρη Αγραβάνη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε τι μεσολάβησε από την Κωνσταντινούπολη μέχρι την Κυριακή...

Τυχαία δεν έπαιξε ο Αγραβάνης;

Κάτι τρέχει (και) με τον Αγραβάνη στον Ολυμπιακό...

Βλέπετε, δεν είναι μόνο το επεισόδιο του Γιάννη Σφαιρόπουλου με τον Κώστα Παπανικολάου που έλαβε χώρα στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και το γεγονός ότι ο διεθνής πάουερ φόργουορντ έμεινε στο... σκυλόσπιτο του προπονητή των "ερυθρόλευκων" για όλο το ματς.

Για τον "Άγρα" το... κακό -κατά πως φαίνεται- άρχισε στο τελευταίο τουρνουά προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη πριν από δέκα ημέρες.

Στον "ημιτελικό" του τουρνουά με την Μπεσικτάς ήταν θετικός και μάλιστα με πέντε σερί δικούς του πόντους ο Ολυμπιακός είχε προηγηθεί λίγο πριν από το φινάλε. Στο τέλος, όμως, έκανε ένα εντελώς αψυχολόγητο άστοχο σουτ, έδωσε μία κακή πάσα, έχασε έναν αντίπαλο στην άμυνα και ήταν συνολικά από τους μοιραίους της ήττας.

Προφανώς και κάτι... συνέβη, είτε στο τέλος του ματς είτε μετά με τον προπονητή του, αφού δύο μέρες αργότερα, στον "μικρό τελικό" με τη Γαλατάσαραϊ και, μολονότι ο Ολυμπιακός είχε πάρει διαφορά 14 πόντων στην τέταρτη περίοδο, ο Αγραβάνης χρησιμοποιήθηκε μόλις 29 δευτερόλεπτα!

Την περασμένη Τετάρτη στο ματς Κυπέλλου με τον ΓΣΛ/Φάρο στη Λάρισα ο διεθνής φόργουορντ πήρε χρόνο συμμετοχής (σχεδόν 12 λεπτά), αξιοποιώντας τον με 9 πόντους και 5 ριμπάουντ, αλλά το γεγονός πως τέσσερις ημέρες αργότερα και σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, όπως αυτό με τον Παναθηναϊκό, που διαθέτει πολλά δυνατά κορμιά στη ρακέτα, δεν έπαιξε ούτε δευτερόλεπτο κάτι... δείχνει αν μη τι άλλο.

Γ.Ψ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK